/ Allmänt /

November

Hej lilla bloggen! 
Blir inte mycket action här inne nowadays, men nu kände jag faktiskt att det var på tiden att slänga in ett litet inlägg! 
Senaste månaderna har jag varit i Spanien två gånger, jag har varit i Göteborg med tjejerna, jag har varit i Karlskrona hos mormor och co. 
 
Så härliga bilder på mamma tycker jag <3 
 
 
Det här var från när jag och Emro var där häromveckan. Det var fortfarande så varmt och härligt då, men det tråkiga var att många resturanger var stängda. Inte så konstigt såklart, en veckodag i november på en semesterort i Spanien, men ändå. En kväll fick vi leta resturang så länge, jag var sååå hungrig och typ gråtfärdig (blir lite divig när jag är hungrig) och vi var nära på att bara ge upp och gå in på Mcdonals haha. 
 
 
 
Vår egna lilla rosa fotovägg hehe.
 
 
 
 
 
 
Pappas vacaylook <3 
 
 
Fina Frigiliana! Frigiliana är utsett till Spaniens sötaste by och det kan jag verkligen skriva under på =) så söta små snirkliga gator, allt är vitt med inslag av färglada blommor och ytterdörrar. Så gulligt verkligen. 
 
 
 
 
Här var vi i Götebooorg. Jag har varit i Göteborg massa gånger som barn när min moster Anna bodde där, men inte nånting på senare år. Förutom en gång med Malin och hennes familj iförsig. Nu var det iallafall jag, Jennie, Rebecca, Sezen och Elin som åkte. Min kompis Linnea som är från Göteborg hade tipsat om massa resturanger osv så checkade av en efter en under helgen. Riktigt mysigt. 
 
 
Här var vi på en sjukt nice vinbar, Juan Font. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förutom att ha varit ute och flängt har jag såklart varit hemma och myst med bland annat Siggis också. På den här dagen när den här bilden togs fyllde Sigge sex månader! världens gulligaste och charmigaste unge <3 
 
 
Jag har spenderat otaliga timmar på Studentpalatset med tentaplugg. Tycker dock inte att det är så jäkla jobbigt att plugga ändå. Det är ju jobbigt såklart, men man får sova hur länge man vill varje morgon, planera sin tid själv, plus att man ju faktiskt umgås med sina kompisar samtidigt som man pluggar.. :) 
 
 
Nu i helgen var jag och mamma i Karlskrona. Hängde med mormor, båda mina mostrar, och alla deras barn. Ville inte att helgen skulle ta slut!
 
 
 
Nu är jag iaf hemma igen och måste verkligen plugga inför min tenta på måndag. Hoppas ni alla mår bra! hörs <3 
#1 / / Fyndigtnamn:

Åååh vilka härliga bilder! Spanienresorna blir man ju galet avis på

#2 / / Tess:

Härliga bilder! Skulle absolut inte ha något emot lite värme och ljus :-) <3

#3 / / Jennie:

Härliga bilder.....