/ Allmänt /

En tisdag i maj

Heeej på er! Mycket har hänt sen jag var här inne sist. Mamma har fyllt femtio och haft femtioårsfest, jag har fått ett nytt jobb(extra alltså. Har dock inte skrivit på kontrakt än så låter det bli osagt var hehe) och sist men inte minst så har ju Malin fått barn.. Helt sjukt!! 

 
 
 

Jag träffade honom för första gången när han bara var tre dagar gammal och han var den gulligaste lilla krabaten nånsin!!!!! En rund ballongmage och fyra stycken sugrör till armar och ben haha. Och världens sötaste ansikte. Han är jättelik Malin tycker jag, han har både hennes näsa och mun.

Grattis än en gång till er lilla prins Malin och Jerry och VÄLKOMMEN till världen Siggis! Ser verkligen fram emot att få vara med när han växer upp... <3 <3 <3 

 
 
Mammas femtioårsdag var bland den mysigaste dagen på länge. Hon och jag möttes ganska tidigt på stan och strosade runt lite i butiker. Vi åt lunch på Vau De Ville i gassande sol och gick sedan vidare till Hotel Diplomat, och sedan Ångbåtsbryggan. Vi åt jättegod mat och drack vin och hade det så mysigt och roligt som bara vi kan ha. På eftermiddagen kom pappa också och tog en öl med oss.

På lördagen därpå hade mamma sitt födelsedagsfirande på Cajsa Warg där hon hade hyrt matlagningsavdelningen. Vi var 25 pers tror jag, alltså inget stort firande utan bara våra närmsta vänner och familjekompisar. Vi delades in i tre lag varav ett av lagen skulle stå för förrätten, ett för varmrätten och ett för efterrätten. Jag kan inte påstå att jag var särskilt delaktig i matlagningen haha men det var ändå en kul och annorlunda aktivitet. Hela kvällen var jättelyckad och alla höll så fina och kreativa tal för mamma.. Jag höll också ett tal, och jag var så himla nervös. Är så avis på folk som bara kan ställa sig upp och prata helt oberört och självsäkert. Och typ improvisera. Jag själv blir skakig på rösten och röd i ansiktet haha. Jaja.. Mamma var nöjd och glad i alla fall och det är det viktigaste. 

 
 
 
Annars dååå?
Jag har hängt med tjejerna hos Bebban på hennes underbara terass. Den ligger verkligen perfekt med världens solläge, så nice att vara där. 
 
Varit på dagsfest på Mr French med Johanna, Camilla och Linn.

 
Topp + byxor kommer från Zara till er som undrade :) 
 
Hängt med mitt <3 
 
 
Ooooch så vidare.. Nu sitter jag på en föreläsning om personlighetspsykologi så ska försöka ägna lite uppmärksamhet åt den. Ta hand om er så längeee
#1 / / Anonym:

Varifrån kommer dina snygga solbrillor? :)

Svar: Triwa! :)
Maja

#2 / / Anonym:

Vilken storlek har du i settet?

Svar: Xs!
Maja