/ Allmänt /

"This woman does not look real.. In a bad way"

Sånna här kommentarer som de här nedan får jag nästan varje dag, nånstans. 90 procent från tjejer också. 

Jag tar inte åt mig, då de flesta kommentarerna jag får är snälla, men det är klart att man inte blir glad! Jag själv skulle aldrig kommentera en annan tjejs kropp på Instagram(annat än positivt), det gör man ju bara inte om har någorlunda HYFS. 

Nu lägger jag upp några av kommentarerna jag fått här men annars svarar jag ALDRIG på sånna, känns som att när man börjar svara så har de vunnit.. 

"It's a little scary" jo man tackar du låter som min mattelärare i gymnasiet "Perfection" "from the neck downwards yeh😂" ja men.. Tack då. 😀"Gross".. 


Do what?!?!😂

"What real women should look like" snälla håll käften 

"Plastic, using waist trainers. I bet she has a whore of personality" Min kropp är hilarious till och med. ....va? 


Ja, som ni ser så får man ju ta en del skit. Anklagelser om Photoshop och anorexia, kommentarer om att man är äcklig. Ni som har följt min blogg (eller känner mig) vet att jag har varit ofrivilligt underviktig i hela mitt liv men först nu sen nått år tillbaka så ligger jag på en rätt normal vikt och jag är tillfreds med min kropp, jag är stolt över den. Den har sina brister, absolut, men overall så duger den. Varför kan man inte bara få känna så att utan att folk ska känna behovet av att kommentera, och försöka ta ifrån en den känslan? Så himla himla tråkigt verkligen.