/ Allmänt /

En tisdag i maj

Heeej på er! Mycket har hänt sen jag var här inne sist. Mamma har fyllt femtio och haft femtioårsfest, jag har fått ett nytt jobb(extra alltså. Har dock inte skrivit på kontrakt än så låter det bli osagt var hehe) och sist men inte minst så har ju Malin fått barn.. Helt sjukt!! 

 
 
 

Jag träffade honom för första gången när han bara var tre dagar gammal och han var den gulligaste lilla krabaten nånsin!!!!! En rund ballongmage och fyra stycken sugrör till armar och ben haha. Och världens sötaste ansikte. Han är jättelik Malin tycker jag, han har både hennes näsa och mun.

Grattis än en gång till er lilla prins Malin och Jerry och VÄLKOMMEN till världen Siggis! Ser verkligen fram emot att få vara med när han växer upp... <3 <3 <3 

 
 
Mammas femtioårsdag var bland den mysigaste dagen på länge. Hon och jag möttes ganska tidigt på stan och strosade runt lite i butiker. Vi åt lunch på Vau De Ville i gassande sol och gick sedan vidare till Hotel Diplomat, och sedan Ångbåtsbryggan. Vi åt jättegod mat och drack vin och hade det så mysigt och roligt som bara vi kan ha. På eftermiddagen kom pappa också och tog en öl med oss.

På lördagen därpå hade mamma sitt födelsedagsfirande på Cajsa Warg där hon hade hyrt matlagningsavdelningen. Vi var 25 pers tror jag, alltså inget stort firande utan bara våra närmsta vänner och familjekompisar. Vi delades in i tre lag varav ett av lagen skulle stå för förrätten, ett för varmrätten och ett för efterrätten. Jag kan inte påstå att jag var särskilt delaktig i matlagningen haha men det var ändå en kul och annorlunda aktivitet. Hela kvällen var jättelyckad och alla höll så fina och kreativa tal för mamma.. Jag höll också ett tal, och jag var så himla nervös. Är så avis på folk som bara kan ställa sig upp och prata helt oberört och självsäkert. Och typ improvisera. Jag själv blir skakig på rösten och röd i ansiktet haha. Jaja.. Mamma var nöjd och glad i alla fall och det är det viktigaste. 

 
 
 
Annars dååå?
Jag har hängt med tjejerna hos Bebban på hennes underbara terass. Den ligger verkligen perfekt med världens solläge, så nice att vara där. 
 
Varit på dagsfest på Mr French med Johanna, Camilla och Linn.

 
Topp + byxor kommer från Zara till er som undrade :) 
 
Hängt med mitt <3 
 
 
Ooooch så vidare.. Nu sitter jag på en föreläsning om personlighetspsykologi så ska försöka ägna lite uppmärksamhet åt den. Ta hand om er så längeee
/ Allmänt /

För att jag alltid glömmer att svara i kommentarsfältet..

 
Danderydsggatan tror jag! 
 
 
 
Hej! Jag tycker att den är jätteintressant och bra verkligen :) Men det beror ju på vad man gillar. Det som är nice med den här utbildningen är att det innehåller lite av varje. Lite psykologi, lite ekonomi, lite juridik.. Lite av allt som kan vara bra att kunna. 
Om man är intresserad av studentliv skulle jag dock inte rekommendera att plugga i stockholm. 
 
Canon 1300 D! 
 
 
 
 
De är ifrån ett märke som heter Dasia, finns på Scorett. 
 
/ Allmänt /

Förra veckan..

... Hade vi den här lilla donnan på besök. Jag sov i Hässelby tors-sön så att vi kunde träffas så mycket som möjligt tiden hon och Lisa var här, så mysigt! 

Valborg spenderades med tjejerna i Uppsala! =)  Jag var dock bara där över dagen, kom hem vid sju och somnade i soffan efter en sekund hehe.

I måndags gick jag och Emro på visningar exakt hela dagen. Blev kära i det här lilla området på Östermalm, titta så gulliiigt.. 


Men det är vi nog inte ensamma om att tycka dessvärre.


Efter ett antal visningar behövde Emro ta en 
paus för att kolla fotboll... 

Igår hängde jag med Malin hela dagen. Vi satt på en uteservering och jag drack rosé och hon drack alkoholfritt bubbel. Tänk att hennes bebis kommer vilken dag som helst nu! Längtar såå mycket!!