/ Allmänt /

Veckan som gått...

Heej vänner!
Veckan har gått fort, jag har hunnit med en hel del plugg, vin med klasstjejerna, lite London-shopping och även införskaffning av en ny systemkamera. Ni som har följt min blogg länge vet ju att jag var väldigt fotointresserad för några år sen, och är fortfarande egentligen. Det har bara inte blivit av att jag har fotat så mycket med systemkamera det senaste året. Tror det beror på att iphone ändå har en förhållandevis bra kamera, så det har liksom känts onödigt att släpa med systemkameran överallt.. Men - bättre bilder blir det och det kan man inte säga emot. Ett stort plus med den nya kameran är att den har inbyggt Wifi (vilket typ alla nya kameror har nu för tiden, I know, men ändå), man kan alltså bara föra bilderna direkt till mobilen från kameran. Sjukt smidigt, och skönt att slippa hålla på med sladdar till datorn osv. En Canon 1300D blev det med ett Sigma 30mm F1.4-objektiv. Den har väldigt stor bländare vilket innebär att kameran släpper in väldigt mycket ljus och att skärpepluset blir kort (suddig bakgrund). Can't wait till att börja använda den! 
 
Anyway. Förra helgen var det dags för Malins baby shower som jag och hennes kompis Carro hade förberett i smyg i flera månader. Det var sjukt lyckat och Malin blev jätteglad och överraskad (se hennes reaktion här nedan..). Vi hade fixat en brunch bestående av massa bröd och pålägg, Fanny hade fixat en tårta och cakepops, Johanna hade bakat ännu fler supergoda cakepops och Frida har bakat cupcakes. Om jag får säga det själv så var brunch/fika-bordet fulländat.. =) Efter fikat körde vi lite lekar och Malin fick öppna presenter. Väldigt mysig dag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 / / f:

Vilka fina bilder!!! Får man fråga vad du hade för meritpoäng när du sökte till pao programmet? Jag ska själv söka till men är rädd att jag inte kommer in eftersom att antagningspoängen verkar ganska hög!
Kramar

Svar: hej! tack så mycket :) Jag hade 2.5 meritpoäng. Du kan kolla gammal antagningsstatistik här: http://statistik.uhr.se, men det kanske du redan visste.. :)
Lycka till, kram!
Maja

#2 / / f:

Yes kollade den sidan!! Tack så mycket för svar:D!!