/ Allmänt /

London 2.0

Nu har det gått en hel arbetsvecka sen jag kom hem från London och inte förrän idag har jag ledig tid över. Jag har haft tenta idag och varje vaken minut den här veckan har jag mer eller mindre ägnat åt att plugga. Men nu är det öveeer!! Det ska firas med middag och drinkar hos Linnea ikväll följt av utgång. Så kul! Dock kom Emro hem från New York igår, och vi har knappt hunnit träffats än, så på ett sätt hade jag gärna velat att det bara skulle vara han och jag ikväll. Men det får bli imorgon helt enkelt =) 
 
Här nedan har jag slängt upp ännu lite fler bilder från London. Det var verkligen en grym resa, alla var på bra humör och det kändes som att alla hade kul. Vi har turistat runt, ätit brunch, druckit bubbel, promenerat runt i Hyde park, shoppat litegrann, varit på barer och på klubbar. På fredagen var vi på The Box. Såhär står det om The Box när jag googlade: "The Box Club is probably the most mysterious place in London. It is very hard to get inside even though you are on the guest list, but once you there - it is going to be your best night! At 1 am you may enjoy the famous art shows, which you would never see in other places.

Innan showen började hade vi skitkul verkligen, så fina lokaler och musiken var jättebra. Vid 01 började den första showen. Det var verkligen det sjukaste jag har sett i hela mitt liv... Jag vill typ inte ens skriva ut här vad som hände  på den där scenen haha, men det var sjuka saker. Så om vill ni bli riktigt chockade och lite äcklade - gå till The Box. Annars inte.. Hehe. 
 
På lördagen firade vi Julia och Jossans födelsedag. Vi åt middag ute sen gick vi till Sketch, sedan Aqua och till sist Cirque le soir där Ebbas pojkvän jobbar. Också väldigt fina lokaler och de kör också shower, men showerna är lite mildare och mer åt det classy hållet..