/ Allmänt /

Den senaste veckan har jag..

.. Haft rosépremiär i solen på Vau de ville med Ebba och Linnea. 
 
I lördags satt jag, Malin och Camilla i kungsan och njöt av solen länge innan vi gick runt lite på stan. 
 
 
 
 
Köpt en väska som jag velat ha lääänge.. 
 
Varit på Alex och Sigges show med mamma. Tio poäng!! Den var jättebra tycker och jag både skrattade och grät lite. Innan showen åt jag och mamma tapas på ett ställe på söder, riktigt gott. Man kan typ inte misslyckas med tapas känns det som. 
 
 
 
Druckit vin med Johanna =) 
 
strosat runt ännu mer med Linnea. 
 
Druckit ännu lite mer vin, och kaffe, med den här pinglan som varit hemma från Lund över helgen. 
 
 
 
 
 
Haft en väldigt bra vecka med andra ord! Nu ser jag fram emot en ny vecka som enligt prognosen ska bestå av massa soool <3 
/ Allmänt /

Kläder kläder kläder.

Här är lite saker som jag inte har plats för längre i min garderob. Ibland får man prioritera lite och då är det vissa saker som måste ryka.. 

Om ni hittar något ni gillar kan ni slänga iväg ett mail till mmajac@live.se, eller skriva på Messenger. Betalning sker via swish. Frakt betalas av köparen, och det kommer ligga på typ 39 kr (om man bara köper ett plagg dvs). Inga byten =) 
 
1. Klänning, XS, 50 :- 
 
2. Byxdress, XS, 70:- Såld
 
3. Klänning, XXS, denna måste man vara rätt kort för att kunna ha. 50:- 
 
4. Oversized kofta/väst, XS, oanvänd. 60:- 
 
 
5. Paljett-topp, XS. 50:- 
 
 
6. Playsuit, XS, oanvänd. 60:- Såld 
 
 
7. Jättesöt klänning, XS, oanvänd. 70:- Såld
 
8. Klänning med polokrage, XS. 50:-
 
9. Playsuit, XS, oanvänd. 60:- 
 
 
10. Playsuit, XS, oanvänd. 60:- Såld
 
11. Klänning med en arm, XS, oanvänd. 50:- Såld
 
12. Playsuit, XS, oanvänd. 70:- Såld 
 
 13. Klänning med snörning, XS, oanvänd. 70:- 
 
 14. Klänning/tunika, XS, oanvänd. 70:- 
 
15. Byxdress, XS, oanvänd. 70:- 
 
16. Playsuit, XS, oanvänd. 50:- 
 
 17. Byxdress, XS, oanvänd. 50:- Såld 
 
 
 18. Klänning med polokrage, XS. 50:- 
 
 
/ Allmänt /

London 2.0

Nu har det gått en hel arbetsvecka sen jag kom hem från London och inte förrän idag har jag ledig tid över. Jag har haft tenta idag och varje vaken minut den här veckan har jag mer eller mindre ägnat åt att plugga. Men nu är det öveeer!! Det ska firas med middag och drinkar hos Linnea ikväll följt av utgång. Så kul! Dock kom Emro hem från New York igår, och vi har knappt hunnit träffats än, så på ett sätt hade jag gärna velat att det bara skulle vara han och jag ikväll. Men det får bli imorgon helt enkelt =) 
 
Här nedan har jag slängt upp ännu lite fler bilder från London. Det var verkligen en grym resa, alla var på bra humör och det kändes som att alla hade kul. Vi har turistat runt, ätit brunch, druckit bubbel, promenerat runt i Hyde park, shoppat litegrann, varit på barer och på klubbar. På fredagen var vi på The Box. Såhär står det om The Box när jag googlade: "The Box Club is probably the most mysterious place in London. It is very hard to get inside even though you are on the guest list, but once you there - it is going to be your best night! At 1 am you may enjoy the famous art shows, which you would never see in other places.

Innan showen började hade vi skitkul verkligen, så fina lokaler och musiken var jättebra. Vid 01 började den första showen. Det var verkligen det sjukaste jag har sett i hela mitt liv... Jag vill typ inte ens skriva ut här vad som hände  på den där scenen haha, men det var sjuka saker. Så om vill ni bli riktigt chockade och lite äcklade - gå till The Box. Annars inte.. Hehe. 
 
På lördagen firade vi Julia och Jossans födelsedag. Vi åt middag ute sen gick vi till Sketch, sedan Aqua och till sist Cirque le soir där Ebbas pojkvän jobbar. Också väldigt fina lokaler och de kör också shower, men showerna är lite mildare och mer åt det classy hållet..