/ Allmänt /

Tolfte juni.

Senaste veckan har jag hängt med tjejerna(as usual), sagt hejdå till Linnea som har åkt hem till Göteborg över sommaren, varit på Matildas och hennes killes födelsedagsfest, varit ute och ätit med mami, och så vidare.. 

Jag har även jobbat jättemycket - har glömt hur trött man blir av att jobba haha! De senaste månaderna har ju jag bara haft skolan att tänka på, vilket visserligen är jobbigt i perioder men oftast är det ganska chill om jag ska vara ärlig.. Nu är det ju dock sommarlov i tre månader och jag kände att jag inte riktigt kan sitta och glo alla de månaderna, så nu jobbar jag alltså på Nathalie Schuterman som butiksbiträde. Jättekul! Kommer att jobba mer eller mindre varje dag i sommar fram till 1 augusti så dit får ni komma och säga hej. 
 
Just nu är jag hemma i Hässelby och ska sova här inatt. Imorgon tar Nils studenten så vi ska ha mottagning här hemma, ska bli så kul! Känns som att det var några månader sen jag själv tog studenten, helt sjukt att det har gått tre år sen dess... 
På det här fina stället hade Matilda och hennes kille oliver deras fest! 
Förra lördagen var jag och mamma ute och åt. Först var vi Kasai där Jerry bjöd oss på varsitt glas bubbel, sen beställde vi in sjukt goda varmrätter (som jag inte minns vad de heter..) och en drömmig dessert-box.
sen gick vi till Dramatenterassen och drack en drink.
I lördags hade jag och Emro några vänner över, summerburst var ju precis utanför oss så vi tänkte hänga på balkongen så man kunde höra. Dock började det spöregna och åska så vi fick förflytta oss inåt 😅 var iaf en jättetrevlig kväll!