/ Allmänt /

Back to school.

Heej på er! 
 
Bloggen har försummats lite på sistone då livet har kommit emellan. I fredags var jag på SU på reservupprop och fick reda på att jag kom in på programmet. Wiie! Så nu är jag officiellt en elev på Stockholms universitet, PAO-programmet, och om allt går som planerat kommer jag att kunna kalla mig personalvetare om tre år. Jag går i en klass med 80 stycken andra (tror det var typ 75 st tjejer och 5 killar, det är en väldigt populär linje för tjejer tydligen). Jag har inte träffat min klass än, men den här veckan drar allt igång. 

Idag ska jag föreläsning på eftermiddagen och efter det är det "lära-känna-varandra-dag". Jag kan tycka sånt är lite jobbigt - jag gillar mest när det får ske naturligt med tidens gång. Men mamma gav mig en liten uppläxning och sa att jag måste tänka på alla som inte är härifrån, som kommit till Stockholm utan att känna en enda person och faktiskt är beroende av sånna här aktiviteter. Och det är ju såklart sant! Det blir säkert kul, hur som helst. 
 
I helgen har jag också fixat all litteratur.  Det var en tjej som sålde alla sina böcker till termin 1, så jag och Emro åkte och hämtade dem av henne. Så mycket böcker!! Något som är bra är att vi ska börja med socialpsykologi - precis den kursen jag läste i USA för ett år sen. Jag kan inte direkt påstå att jag minns allt, men jag hoppas att det kommer ge mig ett försprång.. 
 
Nu ska jag göra lunch och fixa mig innan jag ska till skolan. Hoppas ni får en bra dag =)