/ Allmänt /

Should we stay or should we go.

I dessa flyttider när flera av mina vänner precis köpt lägenhet kan jag erkänna att jag blir jättesugen på att göra det också. Den jag och Emro bor i idag är ju helt och hållet hans, men om vi vill bo kvar här så är ju alternativet att jag köper in mig. Den enda nackdelen med det är att jag vet inte om det kommer kännas som att den är min då? I stort sett all inredning är ju dessutom Emros. 

Andra alternativet är att flytta - men å andra sidan känns det dumt att flytta bara för ATT. Den här lägenheten har ju en bra planlösning, är nyrenoverad och har balkong, och jag älskar att badrummet är så pass stort och att det finns tvättmaskin. Det är verkligen ett stort plus, många lägenheter i stan saknar ju det.. 
 
 
 
 Vi är på jakt efter snygga lampor att ha i fönsterkarmarna, säg till om ni vet nån som skulle passa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Något som också är skönt är att bussen, som ni ser, går precis utanför lägenheten.
 
 Över sängen hade det varit fint med en tavla i lite färg - hela lägenheten skulle egentligen behöva en färgklick. Känns bara onödigt att lägga massa pengar på sånt nu innan vi vet hur vi ska göra. 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Söndag

 

(Det här inlägget skulle publicerats i söndags, men sen dök nåt upp och jag glömt helt bort att publicera..) 
Igår åt jag, Bebban, Emma, Kajsa och Felicia brunch på Mornington. Det var jättekul att få hänga lite med dem! Brunchen var god, tyvärr glömde jag bort på morgonen när jag vaknade att jag skulle på brunch, så jag åt en stor frukost heh... 
I fredags hade jag och Malin en hemmakväll. Först gick vi nån timme på stan, sen åkte vi hem och lagade middag. Vi skulle ha satt på en film men istället slutade med att vi, i vanlig ordning, låg och babblade i flera timmar i sträck istället. Så mysigt!
 
 
I lördags var det insparkssittning med klassen. Det bjöds på mat, dryck och lite underhållning. Det kändes faktiskt exakt som en studentskive-middag. Massa ramsor och massa "ÅÅÅÅHHH BÄSTA BORDET BÄSTA BORDET" och snapsvisor om att man ska bli full och spy osv, hehe. Inte min grej - men hade ändå jättetrevligt pga bra bordsdameeer. 
Efteråt drog vi till V, och sen avrundade vi kvällen med en välförtjänt Mcdonaldsvistelse.. 
 
Nu - skola! 
/ Allmänt /

Fredag.

Hej vänner, hoppas ni mår braaa. Jag är lite trött från igårkväll, men det gör inget för jag är ändå ledig idag. 

Igår var jag ute och åt på boquerian med Johanna, vi har inte träffats sen innan jul så vi hade tusen saker att prata om. Jättemysigt! Efter det gick jag och mötte upp min klasskompis, och vi gick tillsammans till brillo där några till från klassen var. Vi är ett litet gäng på sex tjejer som har hållt ihop de senaste två veckorna, och det känns redan som att vi har känt varandra länge. Jag gillar verkligen alla dem och det känns så kul!

Imorgon ses vi igen för då är det insparkssittning. Har ingen aning om vad jag ska förvänta mig, har aldrig varit på sittning förut. Men innan dess ska jag ha myskväll med Malin, och imorgon ska jag bruncha med tjejgänget. Mysigt! 
Trevlig helg på er<3