/ Allmänt /

Vårkänslor i luften.

Helgen har bestått av häng med tjejerna, både fredag, lördag och söndag. I söndags åkte jag, Bebban, Matilda och hennes kille på en liten shoppingrunda och jag köpte den här Iitala-vasen nedan på Cervera. Jag tycker den är så fin och jag är jätteglad att jag köpte den, även om jag var lite tveksam. Den var inte billig och jag skulle nog aldrig köpt den om det inte vore för presentkortet som hade gått ut snart. Men nu unnade jag mig iaf den och förhoppningsvis kommer jag att ha den länge. =) 
 
 
Köpte även dessa krukväxter från Ikea. Jag och Emro har inte haft några växter alls hittills hehe, mest bara för att vi inte har tänkt på det. Men vilket skillnad det gör! Jag stod länge och övervägde innan jag bestämde mig, jag tycker att många krukväxter ser lite tantiga ut och det gillar jag inte. Men kom fram till att de här murgröna-växterna kändes otantiga och coola, haha, så dem fick det bli. Nu ska vi bara komma ihåg att vattna dem varje dag... Gissar på att det kommer vara mest upp till mig. =)
 
 
I söndagskväll kom Emro hem från Malmö där han var hela helgen och då åkte vi direkt till min familj för födelsedagsfirande för mig och farfar (som fyllt åttiofem). Mamma hade lagat jättegod mat och till efterätt bjöds det på en kladdkaka som var bland den godaste jag har ätit. Det var flera olika lager av choklad som liksom smälte ihop, så gott. Jag fick jättefina presenter också, bland annat den rosa kudden här nedan och flygbiljetter till vår lägenhet i Spanien i sommar. TACK <3 
 
 
 
Igår hängde jag med Linnea. Vi fikade, gick runt lite i affärer och skrev det sista på våra tentor. Nu är min tenta äntligen helt klar och det känns sjukt skönt. Jag har verkligen gjort mitt bästa och lagt ned måånga timmar, så jag hoppas att det räcker till ett godkänt iallafall. Så svårt när man aldrig har gjort det här förr och inte riktigt vet vad de vill ha. 
 
 
Idag är det ju alla hjärtans dag, jag och Emro ska dock inte fira nåt speciellt utan jag ska äta middag med min moster Lisa som kommer till Stockholm. Vi ses ju inte så ofta eftersom att hon bor i Karlskrona, men nu har hon en kväll i stockholm och då vill vi passa på att ses. Vi ska äta middag på East, lär väl vara hon och jag och en väldans massa par, hehe. Men det blir mysigt. Hoppas ni alla får en fin dag!