/ Allmänt /

Plugg och firande.

Just nu ligger jag i soffan och ska snart fortsätta skriva på min hemtentamen som ska in på onsdag. Jag skojar inte när jag säger att jag har skrivit på den varje dag, hela dagarna den här veckan. Det är jättesvårt! Och jag är inte ens säker på om jag har gjort rätt, haha. Det sjuka är att den ska bara vara sex A4 lång, vilket egentligen inte är speciellt långt. Aja.. Hoppas att jag blir klar idag. 
 
I tisdags fyllde ju jag år. ÄLSKAR datorfodralet som jag fick av Emro, det är så fint verkligen. Den här födelsedagen är den första som jag inte sov hemma hos familjen vilken kändes lite konstigt, men Emro hade gjort det så mysigt och ansträngt sig för min skull så jag var mer än nöjd. 
 Födelesedagen spenderades på studentpalatset där jag satt och pluggade hela dagen, på kvällen mötte jag upp Emro för ett glas bubbel på Scandic Anglais och sen åkte vi hem och tog det lugnt. Inget storslaget men jättemysigt och mer än tillräckligt för min smak. 
 
I onsdags firade jag lite med klasstjejerna, vi gick till Haymarket där vi satt i några timmar innan vi åkte till Brillo. Så mysig kväll med massa skratt och praaat. Ikväll ska jag träffa tjejgänget och fira med dem, och på söndag är jag och Emro hembjudna till mamma och pappa där vi ska fira mig och farfar som fyller år då. Kunde inte bett om en bättre födelsedagsvecka!