/ Allmänt /

Fredag.

På alla hjärtans dag åt jag och Lisa, min moster, på East. Det var jättetrevligt, det händer så sällan att vi ses själva numera. Innan hon hade tre ungar så brukade jag ofta åka ner till Malmö där hon bodde då och då umgicks vi bara hon och jag, men av naturliga skäl är det inte möjligt på samma sätt längre. Samma sak med men mina andra moster Anna. Det var iaf väldigt mysigt =) Efter middagen gick vi till Scandic Anglais dit Emro också kom och så tog vi ett glas vin där. Emro hade med sig en jättefin bukett med vita och rosa rosor till mig. 
 
I onsdags firade jag och klasstjejerna att vi har lämnat in tentan. Vi gick till Strandvägen 1 och satte oss i solen som fullkomligt gassade, vi satt utan jackor till och med. Så skönt!! Där satt vi och drack bubbel i flera timmar innan solen gick ned, då blev det lite kyligare haha... 
 
Nu ligger jag hemma i soffan med tända ljus och laptopen i knät. Emro är på aw med några kompisar och sa för ett tag sen att de skulle komma hit, så jag fick panikstäda lägenheten som såg ut som ett bombnedslag, men nu har det blivit ändrade planer och de kommer inte...=) Aja, har iaf en städad lägenhet nu.. Jag kommer nog bara mysa hemma själv ikväll, imorgon ska jag shoppa lite och göra ärenden med Johanna och på kvällen ska jag se Mellooo med tjejerna hos Bebban. Ha en fin helg hörrni. 

Den här kycklingssoppan åt jag på East, den var god men såå stor! Kändes som att jag åt och åt men det blev aldrig mindre soppa i skålen haha..