/ Allmänt /

Torsdagshälsning

De senaste dagarna har jag haft föreläsningar och seminarium varje dag. Just nu läser vi grundläggande metod vilket är rätt svårt. Det handlar om hur man räknar statistisk, samlar in, sammanställer och analyserar data osv. Det är massa olika matematiska formler man ska kunna vilket inte är det roligaste enligt mig. Men men. =) 
 
I förrgår var och Malin och såg nya fifty shades-filmen. Det var väl inte den mest intelligenta fillmen direkt, men den var absolut underhållande och soundtracken är hur bra som helst. Roligast var det nog ändå att träffa Malin eftersom vi inte hade setts på några veckor. Hennes mage blir bara större och större för varje dag och nu är det bara ca 10 veckor kvar tills lillen kommer. Tycker det känns som att det var alldeles nyligen hon berättade att hon var gravid, tiden har verkligen gått fort!
 
Annars då? Jag längtar jättemycket tills jag och tjejerna ska åka till London. Det är tre veckor kvar men jag hade gärna åkt redan nu i helgen. Vi är tolv tjejer varav tio ska bo i samma lägenhet, hur kul!? 
 
 Såhär fint har mamma gjort det hemma på köksön.  När jag bodde hemma tänkte jag inte på det, men mamma har verkligen nya blombuketter hela tiden, olika arrangemang överallt som det här ovan, små fina kvistar med videung som hon har plockat själv.. Vill också ha det så fint!!
/ Allmänt /

Fredag.

På alla hjärtans dag åt jag och Lisa, min moster, på East. Det var jättetrevligt, det händer så sällan att vi ses själva numera. Innan hon hade tre ungar så brukade jag ofta åka ner till Malmö där hon bodde då och då umgicks vi bara hon och jag, men av naturliga skäl är det inte möjligt på samma sätt längre. Samma sak med men mina andra moster Anna. Det var iaf väldigt mysigt =) Efter middagen gick vi till Scandic Anglais dit Emro också kom och så tog vi ett glas vin där. Emro hade med sig en jättefin bukett med vita och rosa rosor till mig. 
 
I onsdags firade jag och klasstjejerna att vi har lämnat in tentan. Vi gick till Strandvägen 1 och satte oss i solen som fullkomligt gassade, vi satt utan jackor till och med. Så skönt!! Där satt vi och drack bubbel i flera timmar innan solen gick ned, då blev det lite kyligare haha... 
 
Nu ligger jag hemma i soffan med tända ljus och laptopen i knät. Emro är på aw med några kompisar och sa för ett tag sen att de skulle komma hit, så jag fick panikstäda lägenheten som såg ut som ett bombnedslag, men nu har det blivit ändrade planer och de kommer inte...=) Aja, har iaf en städad lägenhet nu.. Jag kommer nog bara mysa hemma själv ikväll, imorgon ska jag shoppa lite och göra ärenden med Johanna och på kvällen ska jag se Mellooo med tjejerna hos Bebban. Ha en fin helg hörrni. 

Den här kycklingssoppan åt jag på East, den var god men såå stor! Kändes som att jag åt och åt men det blev aldrig mindre soppa i skålen haha.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Vårkänslor i luften.

Helgen har bestått av häng med tjejerna, både fredag, lördag och söndag. I söndags åkte jag, Bebban, Matilda och hennes kille på en liten shoppingrunda och jag köpte den här Iitala-vasen nedan på Cervera. Jag tycker den är så fin och jag är jätteglad att jag köpte den, även om jag var lite tveksam. Den var inte billig och jag skulle nog aldrig köpt den om det inte vore för presentkortet som hade gått ut snart. Men nu unnade jag mig iaf den och förhoppningsvis kommer jag att ha den länge. =) 
 
 
Köpte även dessa krukväxter från Ikea. Jag och Emro har inte haft några växter alls hittills hehe, mest bara för att vi inte har tänkt på det. Men vilket skillnad det gör! Jag stod länge och övervägde innan jag bestämde mig, jag tycker att många krukväxter ser lite tantiga ut och det gillar jag inte. Men kom fram till att de här murgröna-växterna kändes otantiga och coola, haha, så dem fick det bli. Nu ska vi bara komma ihåg att vattna dem varje dag... Gissar på att det kommer vara mest upp till mig. =)
 
 
I söndagskväll kom Emro hem från Malmö där han var hela helgen och då åkte vi direkt till min familj för födelsedagsfirande för mig och farfar (som fyllt åttiofem). Mamma hade lagat jättegod mat och till efterätt bjöds det på en kladdkaka som var bland den godaste jag har ätit. Det var flera olika lager av choklad som liksom smälte ihop, så gott. Jag fick jättefina presenter också, bland annat den rosa kudden här nedan och flygbiljetter till vår lägenhet i Spanien i sommar. TACK <3 
 
 
 
Igår hängde jag med Linnea. Vi fikade, gick runt lite i affärer och skrev det sista på våra tentor. Nu är min tenta äntligen helt klar och det känns sjukt skönt. Jag har verkligen gjort mitt bästa och lagt ned måånga timmar, så jag hoppas att det räcker till ett godkänt iallafall. Så svårt när man aldrig har gjort det här förr och inte riktigt vet vad de vill ha. 
 
 
Idag är det ju alla hjärtans dag, jag och Emro ska dock inte fira nåt speciellt utan jag ska äta middag med min moster Lisa som kommer till Stockholm. Vi ses ju inte så ofta eftersom att hon bor i Karlskrona, men nu har hon en kväll i stockholm och då vill vi passa på att ses. Vi ska äta middag på East, lär väl vara hon och jag och en väldans massa par, hehe. Men det blir mysigt. Hoppas ni alla får en fin dag!