/ Allmänt /

Torsdagshälsning

De senaste dagarna har jag haft föreläsningar och seminarium varje dag. Just nu läser vi grundläggande metod vilket är rätt svårt. Det handlar om hur man räknar statistisk, samlar in, sammanställer och analyserar data osv. Det är massa olika matematiska formler man ska kunna vilket inte är det roligaste enligt mig. Men men. =) 
 
I förrgår var och Malin och såg nya fifty shades-filmen. Det var väl inte den mest intelligenta fillmen direkt, men den var absolut underhållande och soundtracken är hur bra som helst. Roligast var det nog ändå att träffa Malin eftersom vi inte hade setts på några veckor. Hennes mage blir bara större och större för varje dag och nu är det bara ca 10 veckor kvar tills lillen kommer. Tycker det känns som att det var alldeles nyligen hon berättade att hon var gravid, tiden har verkligen gått fort!
 
Annars då? Jag längtar jättemycket tills jag och tjejerna ska åka till London. Det är tre veckor kvar men jag hade gärna åkt redan nu i helgen. Vi är tolv tjejer varav tio ska bo i samma lägenhet, hur kul!? 
 
 Såhär fint har mamma gjort det hemma på köksön.  När jag bodde hemma tänkte jag inte på det, men mamma har verkligen nya blombuketter hela tiden, olika arrangemang överallt som det här ovan, små fina kvistar med videung som hon har plockat själv.. Vill också ha det så fint!!