/ Allmänt /

Summer's over.

Heej vänner! 
Hoppas ni har haft världens bästa sommar. Min sommar har varit bra, och nu börjar min lediga månad lida mot sitt slut. På måndag börjar skolan igen och det är jag faktiskt taggad inför! Det räcker med en månad ledigt, sen vet man liksom knappt vad man ska göra med all tid.. =) 
Spanien var underbart, om än väääldigt varmt. Första veckan var ju jag, Julia, Johanna och Mathilda där. Det blev mycket häng vid poolen, goda middagar både ute och och hemma på terassen, och mycket vin. Vi hade en perfekt vecka verkligen. Veckan därpå kom Emro ned och vi var där en vecka själva. Vi gjorde ungefär samma saker som jag och tjejerna gjorde. Några kompisar till Emro var också i närheten så en kväll blev det middag i Marbella med dem, och en annan dag var vi på Ocean club. 
Här kommer lite blandade bilder =) 

Älskar utsikten från vår lägenhet! Fatta om man kunde vakna upp till en sån vy varje morgon. 
 
 
Mina otroligt snygga vänner på en jättemysig liten italiensk resturang. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina älsklingsbyxor från NA-KD!

 
 
Här var vi på Nikki Beach. 
 
 
 
Den här bilden är menad att se lite spontan och härlig ut, men egentligen är den tagen med självutlösare då Emro låg inne i soffan och kollade på någon jääätteviktig fotbollsmatch... =) 
 
 
 
Klänning från ASOS. 
 
 
Här var vi på en resturang som heter MOSH Fun kitchen i Marbella. Jätterolig resturang med dinner-to-club-koncept och massa goda drinkar. Jag och Emro var dock nära på att inte bli insläppa då vi var så himla casual klädda haha, Emro hade shorts och jag hade strandväska.. =) Vi åkte dit helt spontant så vi hann inte byta om.. Det var i alla fall en väldigt rolig kväll! 
 
 
 
Jag och Emro turistade lite en kväll i Malaga. Det var SÅ varmt just den kvällen, och när det blåste kändes det som att någon stod med en hårfön riktad mot en. Man ville bara in nånstans där det fanns AC.. 

Efter Spanien åkte jag till Karlskrona några dagar för att hänga med mormor + moster + kusiner. 
 
 
 
 
En härlig kväll på Aubergine med Malin, Johanna och Mathilda. Och Sigge förstås. 
 
 
 
 
Detta var bara häromdagen när Nils var hemma på permission från lumpen och hela familjen var nere vid klipporna vid oss och badade. SVINkallt. 

 
På kvällen åt vi middag som mamma hade lagat. 

 
Nils på g tillbaka till anläggningen. 
 
 
Ett par örhängen jag fick hem häromdagen från La Maison Bagatelle. Älskar dem! 
#1 / / Maria:

Vilka fina bilder Maja! Möjligtvis den på de två sälarna på klippan som inte var så bra:-)

#2 / / Mathilda:

Gud vad mycket fina bilder!

#3 / / Josefin :

Hej, vore kul med ett litet inlägg snart. Väntar med spänning! Puss