/ Allmänt /

Ett litet frisörbesök

Fixade håret i fredags hos min gamla skolkompis Maja Ruder på Hair Gallery. Blev såå nöjd! Hon är nyexaminerad frisör men var hur duktig som helst verkligen, det kändes som att hon visste vad hon gjorde.. =) hon heter HairbymajaR på instagram ifall ni boka tid eller så. 
 
Såhär såg det tydligen ut innan, haha. Gräsligt. 
 
Såhär blev det efter, precis den färgen jag ville ha! 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Malaga

Nu är jag hemma i Stockholm igeeen. Jag och familjen har haft en så härlig resa och fint väder alla dagar. Vi har varit i Malaga, Marbella och bara varit hemma i lägenheten i Torremolinos. De flesta kvällar gick vi ut och åt, men en kväll grillade vi hamburgare på terassen och det var faktiskt den godaste middagen. Finns ju typ inget godare än hemlagade hamburgare! 
 
Nu sitter jag i skolan och förbereder inför en presentation om kognition och olika hjärndelar... Back to reality. 
Här är lite bilder från när vi var i Malaga. Några är från hemma i lägenheten också =) 
 
 
 
Gud så glada de är. Pappa och Nils <3 
 
 
 
 
 
 
 
Spansk påskparad. Den dagen vi var i Malaga var det huuur mycket parader som helst, vilket var kul först men till slut blev det lite jobbigt då man inte kunde gå nånstans för det var avspärrat överallt.
 
 
 
De flesta som gick i paraden hade på sig sådana här utstyrslar - för ju tankarna till något annat... Men vi kollade upp det och såg att spanjorerna har haft dessa dräkter under påskenfiranden huuur länge som helst, så det är faktiskt KKK som har härmat dem och inte tvärt om. Så ni vet hehe. 
Malaga var faktiskt en väldigt gullig stad!  
 
 
 
 
/ Allmänt /

Espanaaa

Nu är jag i Spanien med familjen och vi har det så himla bra. Vädret är tio poäng, mycket varmare än förväntan. Hittills har vi hängt mcket på terassen och vid poolen, och på kvällarna har vi gått ned till stan och ätit och druckit drinkar. Igår åt vi påskmat till lunch vilket är typ det godaste jag vet.😄 


I eftermiddag ska vi åka in till Malaga och se nån påskparad, kanske inte vad jag hade valt att göra i värmen haha, men jag blev dessvärre nedröstad. Hoppas ni har en härlig påsk hemma <3