/ Allmänt /

Sjätte september.

Hej på er!
 
Sitter just nu på väg till Gärdet. Emro kommer inte hem förrän lite senare och jag har inget speciellt att göra så tänkte ta en powernap när jag kommer hem. Överdriver inte när jag säger att det är det bästa jag vet, haha. Det enda är att man aldrig vet när man vaknar - det kan vara om tio minuter, eller tre timmar. Men idag kommer det inte bli länge för när E kommer hem ska vi... Håll i er nu.... Åka och tvätta bilen! =D Både invändigt och utvändigt. Den är så jäkla smutsig så den behövs dammsugas och tömmas på grejer och hela köret, och E erbjöd sig att följa med. Blir lite roligare då ialllafall :)
 
 
Från vår lilla kvällspromenad häromdagen
 
 
 
I lördags åt jag, Malin och Fanny brunch på Mornington på Nybrogratan. Såg att både de två har skrivit i sina bloggar att det inte var nåt Wow-ställe, men det tycker jag hehe. SÅÅ gott!! Och prisvärt :) Måste börja äta brunch oftare.
 
 
Emro har köpt en mixer och gör nu smoothies av allt han kommer åt. I helgen gjorde han dessa blåbär/banan-smoothiesen med glass i till oss, såå gott!
Söndagen spenderades på Djurgården med Julia, Jossan, Jennie, Bebban och Emma. Vi skulle egentligen också äta brunch, men allt var fullbokat så det slutade med att vi alla fick ta varsin tomatsoppa på ett annat ställe.. Haha.