/ Allmänt /

Santa Barbara-reunion.

Just nu sitter jag och äter lunch på jobbet och lyssnar på Alex och Sigge, som vanligt på fredagar när de släpper nya avsnitt.
 
Idag efter jobbet ska jag först hem till Emro, ta det lugnt en stund och sen ska jag till Utecompagniet där jag ska möta mina SB-tjejer. Den enda jag har träffat sen jag kom hem är Anna, ingen av de andra. Jag och Simone har bestämt träff några gånger sen hon kom hem i början av sommaren, men sen har det alltid kommit något i mellan. Dåligt!! Men ikväll ska vi i alla fall träffas allihop och det ska bli skitkul att få en liten update i deras liv. Hanna saknas, men hon bor i Göteborg så det blir lite svårt för henne att närvara..
 
Efter det ska jag till E, det bästa som finns är att vakna hos honom en lördag och bara få mysa i sängen hur länge man vill utan att ha ett alarm tjutande i örat. På eftermiddagen och kvällen ska jag, Malin och Johanna och några till från MP jobba som servitriser på vår VDs femtioårsfest. Ska faktiskt bli ganska kul, speciellt eftersom jag har Johanna och Malin. =) Jag har dock INGEN serveringsvana sen innan, har aldrig gjort det förut, så är lite nervös att jag ska typ tappa alla tallrikar och spilla över huvudena på gästerna när jag serverar. Hehe.. Håll tummarna för mig.
 
Hoppas ni får en fin helg! :)