/ Allmänt /

Jag kan aldrig komma på en bra rubik.

HEJ!
 
Hoppas ni mår bra. Själv mår jag jättebra =) Veckan har gått snabbt och varit fylld av lite allt möjligt, bland annat middag med Julia, seriemys i soffan, och ett besök på SU hos en syo för att se vad jag ska plugga i framtiden. Fick lite klarhet i alla fall, men är fortfarande inte huuundra procent säker på vad jag vill. Det återstår att se =)  Men det lutar åt PAO-programmet i alla fall, alltså personal, arbete och organisation.
 
Idag är första dagen på veckan som jag inte har några planer, och det är så himla skönt ibland tycker jag. Att bara åka hem efter jobbet och få ta det lugnt. Emro ska till Malmö i helgen, så jag ska hem till Hässelby och vara där hela helgen. Var längesen nu jag var en hel helg där, så det ska bli mysigt och skönt!
 
På fredag ska jag förmodligen äta hemma med familjen, och på lördag med tjejerna. Där i mellan tänkte jag vara duktig och städa min garderob, har såå mycket kläder jag inte använder. Tänkte typ sälja dem kanske. Måste bara få tummen ur och skapa ett Tradera-konto och lägga upp allt.. :)