/ Allmänt /

Första september.

Igår när jag kom hem till Emro efter jobbet la jag mig och läste och åt chips i sängen medan Emro och Ziad, hans bror, drog ut och spelade fotboll. Haha, fick lite dåligt samvete att det var ute och rörde på sig medan jag låg i sängen med en chipspåse.
Jag måste börja träna nåt, om inte annat för att lindra samvetet. Problemet är att jag tycker inte att träning är så kul!  There, I said it... Det känns som att alla tycker att det är så roligt att träna utom jag. Det enda jag tycker är roligt (av det jag testat i alla fall) är ridning, klättring, och pilates. Speciellt ridning. Jag har inte ridit på flera år och  ibland saknar jag faktiskt det jättemycket! Jag vill på ett sätt ta upp det igen, men samtidigt vet jag inte riktigt hur. Jag har ingen lust att börja RIDSKOLA direkt och jag vet inte om jag vill bli medryttare heller, för det är ett sånt himla stort ansvar och tar otroligt mycket tid. Jag hade velat ha tillgång till en häst som jag bara hade kunnat få åka till då och då när jag ville. Men har svårt att se hur det ska hända.. :)

Nu har i alla fall Emros bror bott hos honom i några dagar, apropå något annat, och jag tycker att det går jättebra. Det är ju lite trångt, men det funkar ändå. Han är i alla fall jättetrevlig och vi funkar bra ihop, (tycker jag i alla fall haha!) vilket är skönt. Just nu väntar jag på Alexandra, vi ska möta Malin i Mörby centrum och fika/äta middag. 
 
Ha en fin eftermiddag/kväll så hörs vi <3
 
 
#1 / / Sofia:

Hej Maja! Jag har lite frågor angående Santa Barbara, ska nämligen plugga där till våren. Hur gjorde du med boende? Finns det något forum/facebookgrupp som tillhandahåller sånt? Tacksam för svar :) kram