/ Allmänt /

Min lilla Mazda.

Nu mår jag mycket bättre och är tillbaka på jobbet igen. Skönt! Blir så ensamt och tråkigt att ligga hemma sjuk. Speciellt mycket ångest är det när solen skiner och det är klarblå himmel ute. När jag är sjuk vill jag ha spöregn och åska...
Efter jobbet igår åkte jag hem till Hässelby, umgicks lite med mamma, sen tillbaka till Gärdet. Min tullräkning var sjukt hög den här månaden på grund av att jag alltid åker in och ut i stan med bilen. Uselt. Bilen är verkligen min största utgift och då får jag ändå lite hjälp med att betala den av mamma och pappa.. Men det kan ju inte pågå för alltid. När jag så småningom börjar plugga kommer jag förmodligen inte kunna ha kvar bilen och det svider lite i hjärtat, haha. Nu har jag haft den i tre år och blivit så sjukt bortskämd. Men men! Får bita ihop och lära mig att åka kommunalt som de flesta andra i min ålder.
 
Efter jobbet idag ska jag möta Malin, vi ska åka och handla och sen äta middag hos henne. Mysigt! Ha en fin torsdag på eeer.
/ Allmänt /

Sjukling.

Tisdag idag och jag är inne på sjukdag 2. Har fått problem med ett visdomstand som har blivit infekterad och orsakat en svullen hals och lite feber, mindre kul. Dock har det börjat kännas bättre nu så förhoppningsvis kan jag jobba imorgon.
Det är skönt att vara hemma från jobbet på mornarna när man inte måste gå upp en viss tid, men resten av dagen är det förjävla tråkigt... Ligger bara och sover och kollar serier typ. Man känner sig riktigt värdelös haha.

Lite blandade bilder från förra veckan. Mest outfits..

/ Allmänt /

Jag kan aldrig komma på en bra rubik.

HEJ!
 
Hoppas ni mår bra. Själv mår jag jättebra =) Veckan har gått snabbt och varit fylld av lite allt möjligt, bland annat middag med Julia, seriemys i soffan, och ett besök på SU hos en syo för att se vad jag ska plugga i framtiden. Fick lite klarhet i alla fall, men är fortfarande inte huuundra procent säker på vad jag vill. Det återstår att se =)  Men det lutar åt PAO-programmet i alla fall, alltså personal, arbete och organisation.
 
Idag är första dagen på veckan som jag inte har några planer, och det är så himla skönt ibland tycker jag. Att bara åka hem efter jobbet och få ta det lugnt. Emro ska till Malmö i helgen, så jag ska hem till Hässelby och vara där hela helgen. Var längesen nu jag var en hel helg där, så det ska bli mysigt och skönt!
 
På fredag ska jag förmodligen äta hemma med familjen, och på lördag med tjejerna. Där i mellan tänkte jag vara duktig och städa min garderob, har såå mycket kläder jag inte använder. Tänkte typ sälja dem kanske. Måste bara få tummen ur och skapa ett Tradera-konto och lägga upp allt.. :)