/ Allmänt /

Kanelbullens dag.

Är just nu på väg till jobbet. Har vaknat 05:30 av mig själv de senaste dagarna och varit helt pigg, jätteskönt! Kan iförsig bero på att jag somnar typ tio varje kväll, hehe.
Helgen har varit lugn, och slutade med middag hemma hos mig med familjen och Emro. Efteråt drog vi tillbaka till Emro och satte på ett avsnitt av Orphan Black, vår nya favvoserie på Netflix. Jag är en riktig seriemänniska och föredrar att titta på serier före film alla dagar i veckan. Om jag ska se på film vill jag helst se en film som jag har sett förut, hehe. Jag är konstig!
Idag efter jobbet ska jag träffa Johanna, vi ska typ fika och kanske kolla lite i affärer. Ska bli mysigt att hänga lite själv med henne. I veckan ska jag även hänga lite med tjejerna förhoppningsvis, och se Bridget Jones Baby på bio. Alla säger att den är så bra =)
 
Ha en fin dag på er!  
 

Fick hem den här mysiga olivgröna koftan från Sabo Skirt. På den här bilden ser man även att jag har gjort om lite i mitt rum, har bytt ut den bruna mattan mot en vit. Vi hade en vit på övervåningen som mamma inte ville ha längre så jag fick ta den =) Så nu är det väldigt vitt i mitt sovrum! Kanske ska köpa några färgglada kuddar eller så, men känns samtidigt onödigt då jag inte är där så jätteofta längre.
Fick även hem dessa BUS-produkter från Loving Tan. De frågade om de fick skicka några produkter till mig, men förväntade inte mig att de skulle skicka hela sortimentet haha. De ska bli kul att testa i alla fall, kan uppdatera er hur det blev.. Haha, trodde att chokladen de skickade med också var någon slags BUS-produkt, för jag läste Tim TAN. Men.. Det visade sig bara vara vanlig choklad, hehe.