/ Allmänt /

Godmorgon måndag.

God morgon!
Idag vaknade jag pigg och utvilad, förmodligen eftersom att man har fått en extra timmes sömn i och med tidsomställningen. Enda fördelen med det, annars är jag inget större fan av vintertid...
 
Min helg har gått väldigt snabbt känns det som, förmodligen för att jag la hela lördagen på att skriva högskoleproven. Jag hade ju pluggat litegrann men det räckte nog inte för matten kändes otroligt svår. Fick chansa på mycket. Läs och ord-delen gick mycket bättre, men minns att den kändes ganska bra förra gången också och då fick jag ändå dåligt resultat, hehe. Så vågar inte hoppas för mycket. På onsdag släpps i alla fall facit så får se då.. 
 
I Fredags efter jobbet åkte jag till Gärdet, städade, plockade undan, och gjorde fint. Förberedde chark och bubbel till att Emro kom hem från jobbet, sen satt vi bara i soffan och pratade och myste hela kvällen innan vi la oss och kollade på en film. Tio poäng!
 
Lördagskvällen var jag faktiskt själv, jag hade ju skrivit HP hela dagen så var helt mosig i huvudet. Det var ganska skönt att vara själv en hel kväll, jag är ju aldrig det numera och det tror jag ändå är viktigt. Att man kan vara själv alltså.
Söndagen spenderades hemma med familjen, och på kvällen kom lilla farfar på middag som mamma hade lagat. Mysigt slut på helgen.
 
Nu ska jag jobba!! Ha en fin måndag <3
Igår åt jag och Emro frukost på Scandic Hasselbacken. Så gott!! Vi skämdes nästan lite för att vi tog så himla mycket haha. Hela bordet fullt.