/ Allmänt /

En mulen dag i oktober..

Hej!
 
Hoppas ni mår bra!
 
Min helg var som vanligt lugn och mysig. Den bestod av AW med vänner, middag ute, brucnh, och bio. Såg Bridget Jones Baby tillsammans med Julia och Jossan, den var riktigt bra! Jag älskar Bridget Jones och även om uppföljare aldrig brukar bli lika bra som ettan så tycker jag faktiskt att den här var riktigt rolig och mysig. Feel good-film :)
 
I söndags var jag och Emro och brunchade på Trattorian. Vi tänkte först åka till något som heter STHLM Brunch Club, för jag har sett att de har så fina milkshakes där hehe, men när vi kom dit och såg kön så vände vi på tvären. Hur kan man välja att stå UTE i REGNET och köa för att få äta en vanlig brunch? När det finns hur många ställen som helst att välja på? Hm, nej.. Vi åkte vidare till Trattorian som sagt och där fick vi bord direkt.
 
Sen på söndagkväll åkte jag hem till familjen. Jag bor ju typ hos Emro varje dag numera men på söndagar åker jag alltid hem och äter söndagsmiddag med familjen, och sen sover jag kvar. Det är jättemysigt.
 
Nu vill jag bara spola fram tiden lite för om inte länge kommer min moster och lilla Sonja till oss i några dagar. LÄNGTAR! Sonja var ju lite smådryg mot mig i början förra gången vi sågs, men sen mjuknade hon upp. Ska bli intressant och se hur hon är den här gången - små barn växer ju så HIMLA snabbt och nu har det ju gått fyra månader sen vi sist sågs. Åh. Längtar <3 Ska även bli kul att se hur hon är mot Emro haha, han och jag ska vara barnvakt åt henne en dag...
 
 
 
 
Åt på Caliente med tjejerna innan vi såg bion i lördags. Älskar Caliente!! Så god tapas.
Juste - förtjänar att nämnas att Emro har släppt första avsnittet på sin podcast som han har startat. Den ska handla om allt möjligt smått och gott, kärlek, vänskap, osv..
 
Hehe nej driver. Emro jobbar med och är väldigt intresserad av fastigheter så podden går ut på att han intervjuar stora fastighetsmänniskor.Jag själv kan inte säga att jag brinner för fastigheter direkt (shocker!!), men tycker ändå hans podd är intressant att lyssna på! =) Är stolt över honom.