/ Allmänt /

Vuxenpoäng.

Hello!
Senaste dagarna har jag befunnit mig i ett produktivt mode känns det som, har fått mycket gjort både på jobbet och hemma. Igår när Emro var på gymmet städade jag toaletten, köket, dammsög varenda cm av lägenheten samt torkade av och dammade av alla ytor. Varför blir man inte sugen på att städa oftare? Det är SÅ tillfredställande sen när man får lägga sig i soffan och lägenheten känns helt ren och fräsch. Och Emro är så gullig - när han kom hem från gymmet och såg att jag hade städat sa han säkert vid fem tillfällen "Vad fint du har gjort det!!!". Som att jag hade gjort något helt otroligt haha. Men det är bra - man ska inte ta varandra för givet! 
Idag efter jobbet ska vi laga mat och mysa, sen kommer vi inte ses på några dagar då jag ska hem till familjen imorgon och han ska till Budapest med några kompisar över helgen. Längtar till fredag, då jag ska och Malin ha myskväll, äta thaimat och sova ihop. 
 
 
 
#1 / / Mamma:

Faktum är att det är ju något otroligt du har gjort! Det har väl vad jag vet aldrig skett innan;-). Bra, Maja, när man behöver så kan man.