/ Allmänt /

Otursolga.

 
God morgon! Idag är det fredag, woho!! Min dag har dock startat lite rörigt. Har lämnat bilen hemma de senaste dagarna och åkt kommunalt i stället, och det är jag tydligen inte så bra på. Först råkade jag åka till Gamla stan från Gärdet, och sen råkade jag åka till Tensta. Måste lära mig att LÄSA vilken tunnelbana jag sätter mig på och inte bara ta för givet att det är rätt... Därifrån tog jag mig till jobbet via en buss, och sen gick jag sista biten. Det var så halt på gångvägen! Halkade och slog i höften, gjorde skitont och jag kände mig så ynklig och bortgjord när jag låg där på rygg.. Haha, var riktigt missnöjd.
 
Aja, nu ska jag faktiskt sluta klaga =) Idag efter jobbet har jag inget speciellt planerat och det känns ganska skönt.Vill typ ligga i soffan och äta chips och dipp och kolla på film. Gud vad sugen jag blev på chips nu.
 
Imorgon ska jag och tjejerna hem till Julia för "avskedsmingel". På onsdag nästa vecka flyttar hon till London på obestämd tid för att vara Au Pair. Så kul för henne men inte alls kul för oss andra... =( Kommer sakna henne supermycket.. Men - nu har man i alla fall en anledning att åka till London då och då! Jag tycker om London jättemycket och vi har redan pratat om att åka dit över Julias och Jossans födelsedag i Mars. =) Kul!