/ Allmänt /

Kontor byts ut till skolbänk.

FY vad det tog emot att gå upp ur sängen när klockan ringde klockan 06:00 imorse. Kan trösta mig med att jag bara behöver göra det i tre veckor till. Har nämligen sagt upp mig från jobbet! Planen är att jag ska börja plugga i vår, så det är bara att hålla alla tummar att jag kommer in. Jag har sökt personal, arbete och organisation som förstahandsval, men tror inte att jag kommer komma in på det programmet. Jag har även plockat ihop kurser som finns inom programmet PA, så att jag kan läsa nån kurs och sen kanske förhoppnings hoppa på programmet i efterhand. Det löser sig, försöker jag intala mig. Jag är ju en orolig person som inte gillar ovisshet, så visst är det lite jobbigt för mitt lilla huvud. =) Men så får det vara..
 
Ser i alla fall fram emot att börja plugga och lära mig nya saker, för just nu känner jag allt i min vardag går per automatik. Man behöver liksom inte tänka så mycket på jobbet utan man bara GÖR. Det är ju såklart skönt ibland men nog väldigt tråkigt i längden..
 
Annars då? Jag har haft en jättemysig helg som framförallt har spenderats med tjejerna. Kändes nästan lite som förut då vi alltid var med varandra, i veckorna i skolan och på helgkvällarna hemma hos någon. Nu blir oftast att vi ses en gång i veckan/varannan vecka, alla har ju fullt upp med sitt.. Men ikväll ses vi faktiskt igen för då ska vi alla hem till Bebban och boka London i Mars. Kul!!
 
Efter det ska hem och umgås lite med Emro. Jag är jättesugen på att se The Holiday så ska försöka övertala honom till det..=) Ha en fin dag hörrni!
 
 
En liten beskrivning av utbildningen jag vill läsa...