/ Allmänt /

En blandad helg.

Måndag igen! Men jag är inte alltför missnöjd, för jag har haft en lång och mysig helg. Hahah, känns som att jag skriver det varje helg... Men faktiskt. Är så tillfreds och nöjd med min vardag just nu!
Mycket har det ju såklart att göra med Emro. Igår hade vi en riktig mysdag som började med att han åkte och köpte brunch/frukost till oss, sen låg vi och kollade filmer, skrattade och pratade hela dagen samtidigt som det snöade ute. Det var mysigt. Sen på kvällen mötte vi upp Aaron och hans tjejkompis och såg på bio ihop. Vi såg Snowden, det var inte jag som valde film kan jag erkänna men den var faktiskt bra. Den får... Fyra av fem!
 
Nu berättar jag om helgen i helt fel ordning men skit samma.. =) I fredags efter jobbet åkte jag hem till Hässelby för att umgås med mormor och min kusin Ida som var på besök över helgen. Vi spelade spel, bakade och kollade på film. Ida är så söt, hon ville helst av allt vara med mig hela tiden och sa upprepade gånger "Idag och imorgon ska jag vara med dig HELA dagen!" och när jag gick iväg för att duscha kom hon och knackade på tre gånger för att fråga när jag var klar. Hahaha. Jag minns själv hur jag var i den åldern (hon är sju), jag såg upp så mycket till äldre tjejer och ville vara PRECIS som dem.
 
Såhär skrev min moster(Idas mamma) till min mamma:
Sötisen!!! Till jul ses vi alla igen..
 
På lördagkväll åkte jag till Kajsa på Söder där vi hade tjejkväll. Hon bjöd på en asgod pasta och bubbel och hela tjejgänget var samlat. Inte så ofta som det händer numera!
Vi hade jättekul som vanligt, och framåt halv-tolvtiden åkte vi till Kasai. De har ju en nyöppnad klubb på nedervåningen, Ochaya, som vi var på i några timmar. De har fått i ordning så fint där nere och Jerry och co var som vanligt hur generösa som helst mot oss, bjöd på bubbel och fixade ett eget litet bord till oss tjejer bara. De vet hur man behandlar sina gäster =)
 
Vid halv två-tiden drog några av tjejerna vidare och jag blev hämtad av Emro (som också var ute) och vi åkte hem ihop.