/ Allmänt /

Helkväll.

Igår hade jag och Emro en jättemysig kväll tillsammans. Han har haft mycket på jobbet på sistone och varit bortrest de två senaste helgerna så vi har inte haft så mycket tid ihop, men igår fick vi en helkväll. Vi åkte först och köpte en lampa som Emro ville ha till sovrummet, sen åkte vi och åt thai och sen hem till soffan där vi kollade på film.
 
Den här gången fick jag välja, och det fick bli Bring it on hehe. Kommer ni ihåg den? Cheerleadingfilm från 2000(ja, det var jag som valde film). Det var min absoluta favoritfilm och jag och min dåvarande bästa kompis Ida kunde varenda ramsa ur den filmen. Det kan jag fortfarande =) Älskar att kolla på Nostalgifilmer.
 
 Nu är jag på jobbet och efter det ska jag träffa Johanna på middag. Ha en fin onsdag på eeer=)
 
 
/ Allmänt /

Kontor byts ut till skolbänk.

FY vad det tog emot att gå upp ur sängen när klockan ringde klockan 06:00 imorse. Kan trösta mig med att jag bara behöver göra det i tre veckor till. Har nämligen sagt upp mig från jobbet! Planen är att jag ska börja plugga i vår, så det är bara att hålla alla tummar att jag kommer in. Jag har sökt personal, arbete och organisation som förstahandsval, men tror inte att jag kommer komma in på det programmet. Jag har även plockat ihop kurser som finns inom programmet PA, så att jag kan läsa nån kurs och sen kanske förhoppnings hoppa på programmet i efterhand. Det löser sig, försöker jag intala mig. Jag är ju en orolig person som inte gillar ovisshet, så visst är det lite jobbigt för mitt lilla huvud. =) Men så får det vara..
 
Ser i alla fall fram emot att börja plugga och lära mig nya saker, för just nu känner jag allt i min vardag går per automatik. Man behöver liksom inte tänka så mycket på jobbet utan man bara GÖR. Det är ju såklart skönt ibland men nog väldigt tråkigt i längden..
 
Annars då? Jag har haft en jättemysig helg som framförallt har spenderats med tjejerna. Kändes nästan lite som förut då vi alltid var med varandra, i veckorna i skolan och på helgkvällarna hemma hos någon. Nu blir oftast att vi ses en gång i veckan/varannan vecka, alla har ju fullt upp med sitt.. Men ikväll ses vi faktiskt igen för då ska vi alla hem till Bebban och boka London i Mars. Kul!!
 
Efter det ska hem och umgås lite med Emro. Jag är jättesugen på att se The Holiday så ska försöka övertala honom till det..=) Ha en fin dag hörrni!
 
 
En liten beskrivning av utbildningen jag vill läsa...
 
 
 
/ Allmänt /

Litet levnadstecken.

I tisdags efter jobbet åkte jag hem till Hässelby. Mamma och pappa var i lägenheten i Spanien och Nils var själv hemma, så jag ville hålla honom lite sällskap. Vi åt middag ihop och kollade på flera filmer i soffan. Väldigt mysigt!
Igår efter jobbet var jag helt slut, av nån anledning. Åkte direkt hem till Emros lägenhet och totaldäckade i soffan. Powernaps är verkligen det bästa som finns haha! Sedan kom Emro hem, och vi satte på ett avsnitt av Homeland. Jag vet - den serien är gammal och Emro och jag verkar ju typ vara de sista på jorden som inte redan har sett den.. Men ändå. Den är bra i alla fall.
 
Fick hem den här klockan häromveckan, från MVMT Watches. Har en likadan i silver fast med lite annorlunda länk. Älskar de båda!! Så enkla och fina. Om ni skulle vilja köpa en kan ni uppge "Majacramne" så får ni lite rabatt.