/ Allmänt /

Hej.

Hej på eeeer! Har haft världens mysigaste och lugnaste helg spenderad i sängen med serier och mat, typ. Idag kastades man tillbaka till verkligenheten då det var hur mycket som helst att göra på jobbet - på onsdag och torsdag kommer det vara 300 pers på besök på kontoret för ett event. Kommer bli nog bli rätt trångt och stressigt, men kul =) ser fram emot den här veckan, bästa är att vädret är tillbakaa❤️

Fick hem den här klänningen+toppen häromdagen från Sabo skirt, vet knappt vart jag ska göra av alla kläder jag får hem längre. Det får inte plats! Ser ut som en soptipp i mitt rum. Riktigt i-landsproblem... 🤔
/ Allmänt /

Drinkar, bio, och tacos.

Hej vänner. Fredag idaaag! Den här veckan har känts väldigt lång måste jag säga. Har haft det väldigt lugnt på jobbet (gillar inte det!!) så ser fram emot nästa vecka när det kommer hända lite mer saker på kontoret..

 I veckan har gjort lite allt möjligt, hängt på gärdet hos Malin en del, sprungit vårruset(!!!). Bra va? helt på eget initiativ =) Nej, inte riktigt.. Det var med jobbet och Malin tvingade mig att följa med under pistolhot. Jag är inte jätteförtjust i sånna  där arrangerade lopp och inte att springa heller för den delen - men det var faktiskt roligare än förväntat! Jag, Malin och vår kollega och chef Emilie tog sällskap och vi sprang ett taaag i alla fall. Hehe. Vi hade i alla fall väldigt roligt.
 
Ikväll blir det förmodligen några drinkar på Hotellet med Malin och Fanny, och imorgon ska vi på bio på eftermiddagen följt av tacomys. Ser fram emot en lugn helg!
 
Ta hand om er <3
/ Allmänt /

Hej måndag..

Heeej.
 
Måndag eftermiddag och jag börjar äntligen känna mig helt återhämtad från helgen. I lördags var jag på Bubbles som var på Bergmans/Collage's utegård och det var riktigt kul. Älskar dagsfester ute i solen. Efter Bubbles hade jag tänkt att jag skulle dra hem men så blev det inte riktigt, utan jag och ett gäng gick vidare på "mellanfest" innan vi rundade av vid två-tiden..  Var en rolig dag och kväll i alla fall!
 
I veckan har jag inte så jättemycket planerat, förutom att jag ska "springa" vårruset imorgon med Malin + jobbet. Jag hade egentligen tackat nej för familjen skulle ha födelsedagsmiddag för mamma då, men det visade sig att jag tog fel på datumen, så nu har Malin lyckats tvinga med mig helt enkelt. Hon och jag kanske inte direkt kommer vinna loppet hehe, men vi kommer i alla fall få en mysig promenad i vårsolen och få snacka av oss lite. Nått som vi är väldigt duktiga på. =)