/ Allmänt /

Midsommarnattsdröm.

Tidsinställt
 
Hade en underbar midsommar med bästa människorna. Jag och tjejerna var hos mig redan från halv tolv på dagen och fixade, lagade mat och band kransar. Min krans brukar alltid se förfärlig ut då jag har NOLL tålamod med sånt där men den blev riktigt bra i år om jag får säga det själv, hehe.
 
Vid halv tre kom killarna och då var det dags för midsommarlunch med sill, köttbullar, snaps och allt vad det innebär. Efter lunchen lekte vi lekar som Julia och Kajsa hade styrt upp och det var faktiskt riktigt roligt! Jag hade suttit och sagt under lunchen att jag inte alls var en tävlingsmänniska och att jag bara tävlar på kul, och att jag INTE är en sån där dålig förlorare. Tyvärr visade det sig inte riktigt stämma med lite alkohol i blodet. Mitt lag förlorade och det var jag lagom glad över.. Men som tur var glömde jag ganska snabbt bort att vara sur. =)
 
Till middag grillade vi, och efter det fortsatte vi bara umgås hemma hos mig. Det var perfekt väder, varmt och soligt, så vi var i princip bara på min uteplats och gräsmatta hela dagen. Riktig idyllmidsommarafton!
 
Kvällen slutade relativt tidigt för min del, då jag hade fått i mig en eller två snapsar för mycket och var lite trött, hehe. Så kan det gå på midsommar... Annars var det en riktigt bra dag och kväll och jag vill bara göra det igeeeen.
/ Allmänt /

Fotboll är min grej.

Tidsinställt
 
  
Igår kollade jag på matchen tillsammans med fem fotbollsgalna män. Jag själv är ju inte överdrivet intresserad av fotboll direkt men jag kan ändå hålla med om att det är kul att kolla när det EM. Och jag fick thaimat och rosé också så jag var ändå rätt nöjd. =)
 
Idag blir det direkt hem efter jobbet och hämta Kajsa och Jossan, vi ska handla inför midsommar. Vi kommer bli typ 14 pers och jag tror det kommer bli svinkul faktiskt!  Jag och tjejerna ska ses tidigare för att binda kransar hehe, så kommer killarna lite senare när det är dags för lunch. Är skittaggad!  
/ Allmänt /

Söndag igen.

Har tagit det såå lugnt den här helgen och har i princip bara hängt med pappa och Nils. Jag har känt mig lite småsjuk i typ två veckor nu, och i fredags så fick jag massage på kontoret (av en massör alltså haha), och sen dess har det blivit ännu värre! Jag vet att man inte ska masseras när man är på väg att bli sjuk men tydligen är det lugnt när man är på väg att bli frisk, och det trodde jag att jag var.. Men men. Det är bara en förkylning. Kommer ändå jobba imorgon :) 
 
Sabo skirt