/ Allmänt /

Tjejhäng & mys.

Tidsinställt
 


Hej!!
Hoppas allt är bra med er. Min helg har varit så bra! Har hunnit med lite av allt. I fredags var jag och tjejerna hemma hos Bebban, vi drack bubbel och snackade skit hela kvällen. Världens roligaste och bästa tjejer. Vi är som en liten familj ;p
 
På lördagen var jag ensam hemma vilket var såå skönt (alla som fortfarande bor hemma vet vad jag menar... Ibland är det så skönt att bara få vara helt SJÄLV). Jag tog en lång sovmorgon, långt bad och bara fixade saker hemma i lugn och ro. På kvällen blev det ännu en vinkväll med tjejerna hemma hos Kajsa på Söder, och sedan Mr. French. De andra drog vidare men jag drog hem till *s kompis och tog det lugnt. Det var ett bra val för på söndagen hade vi planerat att gå på museum. Av alla museum valde vi Naturhistoriska och Cosmonova, där vi i princip var de enda vuxna på hela museet, haha... Men det var mysigt ändå..
 
Efter det begav vi oss hemåt, köpte med oss thai och la oss i soffan framför matchen (läs: jag sov). Skönt avslut på helgen. Nu är det bara sju jobbdagar kvar innan jag går på semester!