/ Allmänt /

Sommarplaner.

Tidsinställt inlägg
 
Nu är det bara några få dagar kvar på jobbet innan jag tar fyra veckors semester. Ska bli SÅ jäkla skönt. Just nu är det inte mycket att göra på kontoret om dagarna vilket blir väldigt långtråkigt, så jag känner mig mer än redo att kasta in handduken..
 
Tror den här sommaren kommer bli så bra. Börjar nästa helg med att jag, Johanna, Julia, Ella och massa av Johannas kompisar ska till hennes landställe i Dalarna över helgen. Har varit där förut och det är så jäkla mysigt, det ligger precis vid vattnet, har egen tillhörande brygga osv. Håller såklart tummarna över att det blir fint väder men blir det inte det får vi roa oss med sällskapsspel och vin. Hehe. Det är inte heller tråkigt.
 
På torsdagen veckan därpå, alltså 21/7, åker jag, Malin och Fanny till Visby. Många från mitt tjejgäng ska dit också, men Malin och Fanny är dem jag ska bo med. Vi ska vara i Visby tills på söndagen och det ska bli askul. Jag har kört Stockholmsveckan alla somrar sen jag var sexton (förutom förra sommaren) så det har blivit lite av en tradition. Nu känner jag dock att det räcker med vara där tre dagar, och inte en vecka som jag har kört tidigare..
 
V.30 blir det Karlskrona i fyra dagar. Då ska jag bara mysa med kusinerna, umgås med mina älskade mostrar och mormor. Längtar till att få träffa lilla Sonja igen, hon är de senaste tillskottet i familjen. Jag har bara träffat henne vid tre tillfällen sen hon föddes förra sommaren, så jag undrar om hon ens kommer känna igen mig? Nils och mamma var i Karlskrona och träffade henne för någon månad sen, och Sonja hade varit riiiktigt dryg mot Nils, haha. Hon kröp iväg och skrek varje gång han kom nära, stackarn haha!
 
 
Sen, vecka V.31 åker jag till Spanien i två veckor. Mina föräldrar har köpt en jättefin lägenhet i Torremolinos (30 min från Marbella), Så jag, Jennie, Jossan och Bebban kommer bo där i några dagar, och sen på hotell i Puerto Banos i Marbella över helgen. Det är ingen festresa direkt, utan vi är mest ute efter sol och bad och avkoppling, men lite kommer vi ju vilja att gå ut i Marbella i alla fall... Därför kör vi hotell där över helgen.
 
När tjejerna åker hem på söndagen så kommer E ner och vi åker och bor i lägenheten i Torremolinos en vecka till. Så nice. Jag längtar till att ligga på en solstol med en bok, BADA, dricka drinkar på balkongen i eftermiddagssolen, äta god mat (massa hamburgare och pommes) och bara göra exakt det man känner för.
 
Ahh.. Känner mig verkligen redo för semester nu.. Men - får hålla ut en vecka till. Den som väntar på nåt gott... ;p