/ Allmänt /

Sol, hamburgare och fotboll.

...Så var det måndag igen. Känns dock inte riktigt lika tungt idag då jag vet att det här är sista måndagen på ganska länge som jag sitter på ett kontor.
 
Imorse när jag kom till jobbet så skrattade min kollega när han såg mig och sa "oj, du ser ut att ha haft en riktig partyhelg". Thanks... =) Har tagit det lugnt hela helgen haha, men det syns tydligen inte.
 
I fredags var jag dock ute en liten sväng. Mötte upp tjejerna ute, vi tog några glas på Utecompagniet innan vi drog vidare till Obaren. Det var kul men jag hade bestämt mig sen innan att jag INTE skulle dra ut, för det skulle vara så fint väder på lördagen och jag ville inte vara bakis då... Så även om det var lockande att följa med tjejerna vidare till Wall åkte jag faktiskt hem.
 
I lördags blev det poolhäng med tjejerna hela dagen, och på kvällen åkte jag hem till E. Egentligen skulle jag träffat Malin och haft lite tjejkväll med henne på stan, men hon hade ont i magen och det spöregnade så vi bestämde oss för att ta det en annan kväll. Jag och E drog istället till Vassa Eggen och åt middag, följt av en drink på Scandic.
 
Söndagen spenderades på en brygga på Djurgården i solen. Vi hann även med hamburgare på Phil's Burger (så jäääkla goda burgare), häng hos E's kompis och EM-matchen hemma i soffan. Tyckte dock att matchen var så fruktansvärt långtråkig så jag somnade redan efter att halva hade gått. När E väckte mig blev jag typ sur, kändes som att det var mitt i natten men så kollade jag på klockan och den var 23:15.. Hehe, typiskt mig. Jag är ingen vidare nattuggla direkt.


#1 / / Mos:

Vassa Eggen minsann, de rika de kan!

#2 / / Julia:

Maja the richbitch xD