/ Allmänt /

Tjugonde juli.

Nu har semestern börjat och det känns SÅ skönt. Att bara få vakna av sig själv om morgarna, utan ett alarm som tjuter i örat, är typ det bästa som finns. 
 
Helgen inleddes på Johannas landställe med ett gäng sköna tjejer. Vädret var inte på topp kanske men vi hade SÅ roligt ändå. Skrattade så mycket i helgen att jag typ hade ont i mungiporna, haha. Vi gjorde egentligen inte så mycket mer än att sitta på Johannas terass, äta mat, dricka vin och spela spel. Men det räckte gott och väl :) 
 
Efter helgen har jag mest hängt med E. Han har följt med mig hem och ätit middag med min familj, vi har ätit brunch, myst hemma osv.. Nu är han hos sin familj i Malmö och på måndag ska jag och han mötas upp i Köpenhamn. Ska bli så mysigt. Har nog bara varit i Köpenhamn någon enstaka gång och det var när jag var liten, så jag har höga förväntningar.
 
Men innan Köpenhamn bär det först av till Visby. Jag, Malin och Fanny hade bokat ihop, men nu har Malin blivit sjuk så hon måste tyvärr stanna hemma. Så himla tråkigt, Vi har verkligen längtat efter det här så länge. Men men - inte mycket att göra! Alexandra tar Malins plats istället och det blir ju såklart också tio poäng. 
 
Vi ska ses tiiidigt imorgon på Bromma flygplats så jag tänkte typ försöka sova nu. Lär inte bli alltför mycket sömn de kommande dagarna så lika bra att passa på...  
 
Hoppas ni har en underbar sommar hittills och ta hand om er  <3