/ Allmänt /

TAGGAD.
/ Allmänt /

Glad.

Nu har jag precis slutat jobbet, dagen har gått superfort och jag blev dessutom uppringd av min chef som vill att jag ska vara med i konsultgruppen på företaget som träffas en gång i månad, man representerar "sin kategori" ute på arbetet och jag ska representera Meetings och Event. Kul!! Är jätteglad och smickrad att de har gett mig lite extra ansvar.
 
Nu ska jag sticka iväg till J's familj. Myyysigt, kan inte fatta att jag inte träffat dem sen JUNI 215!! Efter det kommer jag nog förmodligen åka hem, kanske träffa nån av tjejerna en stund, men sen blir det läggdags för min del. Ska upp tiiiidigt imorgon, måste ta lite kort på morgonen, sen vid 11:00 ska jag och Alexandra åka till Malin i stan, fixa oss och sen dra in till Bubbles and Brunch. Brunchen vi ska vara med på börjar vid 13:00 och sen är festen igåååång. Bordet vi är bjudna till är ett stort tjejbord på 30 pers och jag tror det kommer bli skitkul! Är riktigt taggad.
 
På Bubbles kommer vi vara till klockan 18 och sen lite senare på kvällen ska vi till Brassbaren på Cafét för ett födelsedagsfirande. Jag är liiite oroad över hur jag ska klara av att hålla igång hela dagen haha, vi får se hur det går. Taggad är jag i alla fall!
 
Hoppas ni alla har/får en underbar fredag <3
 
/ Allmänt /

2134

 Checkar ut efter en lång men rolig dag, Hunnit med både jobb, gjort lite ärenden och träffat Mathilda en sväng. En bra dag. 
Ser fram emot imorgon då jag efter jobbet ska träffa "mitt barn" från förskolan och hennes familj.💗💗💗 Hörs imorgon!