/ Allmänt /

Helgen.

Vilken helg! för en gångs skull har det känts som att helgen har varit väldigt lång - brukar vara tvärt om. I fredags var vi på Hotellets event "The Carnival" där det bjöd på riktigt god mat, bra underhållning och lite dans innan vi drog hem till Jerpans lägenhet. Vi blev inte alls sena då vi skulle på Bubbles and Brunch i lördags och jag och Malin jobbar dessutom lite för dem så extra viktigt att inte vi kommer slitna liksom. Malin hade dock sjukt ont i magen i lördags så hon kunde inte följa med, supertråkigt att hon missade men det kommer fler tillfällen.

Bubbles tog i alla fall alla priser, sjukt bra drag och underhållning. Temat var "Eyes wide Shut", alla hade masker på sig och det kändes lite maskeradbal/burlesk över det hela. Jättelyckat! Efter BB åkte jag, Jerry och Calle + ett gäng tjejer som jobbar på BB och käkade middag på Hotellet innan jag drog hem till Jerry för att hålla Malin sällskap. Vi somnade redan vid elva vilket var superskönt för igår hade vi Excellutbildning hela dagen med jobbet. Det var faktiskt rätt kul, älskar alla på mitt jobb och det skadar ju inte heller att jag och Malin jobbar på samma. Har dock lite problem med att sitta bredvid henne i situationer då man ska vara seriös, ibland räcker det med att jag sneglar på henne för att jag ska börja skratta och samma för henne. Haha. Älskar den människan.

/ Allmänt /

Middag.

Just nu är på g hem från jobbet, dagen har gått jättesnabbt precis som alla andra dagar. Jag har alltid saker att göra på jobbet och det gillar jag, finns inget tråkigare än att sitta sysslolös.

Igår efter jobbet mötte jag Johanna, Malin och Fanny och vi drog till Hotellet och käkade middag. Såå trevligt, skitgod mat, bra sällskap och maassa skratt. Ska äta på Hotellet på fredag igen och det ser jag fram emot.


/ Allmänt /

Godnatt.

Heej! 

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, klockan är halv tio och jag är såå trött. Jag är en riktigt kvällstrött person men det har sina fördelar - jag är sjukt morgonpigg. 
Helgen har varit väldigt rolig och händelserik. Vi var ju som sagt fyrtio pers som möttes på Arlanda och tillsammans åkte vi till Berlin. På lördagen var det dags för Bubbles, det började som vanligt med en en lugn brunch innan det helt plötsligt gick över till världens fest med massor av framfrädanden och shower. Ett annorlunda koncept och det är så himla kul! Tack för den resan!
 

Den här killen var med och spelade saxofon och han är helt sjukt duktig! Imponeras av folk som är duktiga på nått instrument, speciellt ett sånt svårt som saxofon.


Var tyvärr inget vidare på att ta bilder under den här resan, bara massa filmer...