/ Allmänt /

Snart ska jag få sol.

Idag ska jag och Emro mötas upp efter jobbet och handla massa inför helgen, på lördag ska ju vi ha några kompisar över i hans lägenhet. Vi har aldrig gått ut tillsammans, han och hans kompisar och jag och mina kompisar, så det ska bli superkul! Det enda är att jag har lyckats dubbelboka och bokat in julbord med familjen precis innan, så det får bli en snabbis på julbordet och sen tillbaka till lägenheten.. Lite synd. Men men, snart ska jag och familjen till Thailand och då får vi ju hur mycket tid tillsammans som helst.
 
Emro ska dessvärre inte med vilket är jättetråkigt, vi bokade den här resan långt innan han och jag ens kände varandra. Två veckor känns som en lång tid att vara ifrån varandra och jag kommer sakna ihjäl mig... Men det kanske kan vara bra att få längta lite! Dessutom så tycker jag att det är viktigt att man faktiskt KAN vara ifrån varandra lite ibland. Vissa par är ju sådär "ååh jag kan inte sova utan honom en enda natt" och en sån person vill nog varken jag eller Emro vara. Även om det såklart är mysigast att sova ihop..
 
 
Fick hem det här Glossybox-paketet häromdagen. Älskar att få överraskningar! Vem gör inte det iförsig.. Dessutom är själva boxen så himla fin. Jag tänkte typ fylla den med nånting och ge till min kusin Ida i julklapp.  
En söt sommarklänning som nog kommer användas flitigt i Thailand. Från Chiquelle.
 
 
#1 / / Frida :

Hur träffades du och Emro? Kan du inte berätta lite mer om er? :-)

Kram!