/ Allmänt /

Sista måndagen.

Hej på er!
Den här helgen har gått fort som vanligt, men idag var det inte liiika tungt som det brukar vara att gå upp på måndagar. Det här är ju nämligen min sista måndag på jobbet. På fredag jobbar jag min sista dag, och sen är jag helt ledig fram till att jag börjar plugga, vilket jag inte ens vet exakt när det blir. Men tror att det är runt 16onde januari. Cirka en månads ledighet alltså - klagar INTE. Om exakt en vecka åker jag ju till Thailand också i två veckor. Det ska bli så underbart att bara få slappa på en strand i fjorton hela dagar, och det bästa är vi åker fyra familjer. Vi har åkt med varandra flera gånger och det är alltid skitkul. Längtar!
 
Min helg har bestått av lite allt möjligt. I fredags överraskade Emro mig med bio, vi såg en julfilmskomedi. Det var mysigt även om filmen var ganska fjantig.
I lördags åkte jag hem och umgicks med familjen några timmar på dagen, sen blev det tillbaka till Gärdet och hem till Malin som hade födelsedagsfirande. Vi var hos henne i några timmar och sedan åkte vi till Ochaya. Jättemysig och rolig kväll med många skratt.
Trots att jag gick hem rätt tidigt var jag helt slut igår. Spenderade hela dagen i soffan med Emro, Netflix och thaimat. Jag hade egentligen planerat att handla julklappar (jag ligger lite efter med det där kan jag erkänna) men orkade verkligen inte ta mig nånstans.
 
Idag ska jag, Malin och Fanny ses efter jobbet och gå på premiären av Passengers. Mycket bio för mig på sistone, men det är bara mysigt! Har höga förväntningar på den här filmen dessutom. =)
 
Såhär fint hade Malin gjort det i lördags.