/ Allmänt /

=)

Hur träffades du och Emro? Kan du inte berätta lite mer om er? :-)
Jag och Emro träffades via Malin, han har jobbat på företaget där Malin sitter i receptionen. En kväll i våras skulle jag och Malin ses på AW och då visade det sig att Emro och hans kompis också skulle det, så vi fyra slog ihop oss istället. Jag kommer ihåg att Malin ringde o sa "två killar från mitt jobb sitter med oss, är det ok?" och jag tänkte att jag pallar verkligen inte, ville bara träffa Malin själv. Men jag sa okej då, och vi fyra sågs. Jag kommer ihåg att jag tyckte Emro var sjukt snygg med sin vita skjorta och kritvita leende (han tänder är verkligen jättevita och han har inte ens blekt dem, avis), och när vi började prata tyckte jag att han verkade trevlig och rolig.
När vi alla skildes åt för kvällen smsade jag Malin direkt och skrev att jag veeerkligen ville träffa honom igen osv. Men sedan tog det dock ett tag innan det faktiskt blev något mellan honom och mig, pga andra omständigheter.
När jag har frågat Emro nu i efterhand vad han tyckte om mig första gången vi sågs så sa han "jag kommer ihåg att du pillade dig mycket i håret och tog väldigt mycket läppsyl"  Haha! Låter som jag - speciellt när jag är lite nervös.
Nu bor vi mer eller mindre ihop i hans lägenhet på Gärdet och har planer på att så småningom köpa nåt ihop.