/ Allmänt /

"De här korten betyder INGENTING"

I fredags var det som sagt julmingel på huvudkontoret. Det bjöds julbord (sååå gott), vi fick Middlepoint-dunjackor och jag fick ett jättefint armband från Edblad i avskedspresent. Jag älskar Edblad, tycker de har så fina smycken som är helt i min smak. Snällt av MP!
 
På julfesten väntade en liten överraskning och det var att två spådamer skulle befinna sig på plats under hela kvällen. Jag själv är lite skeptisk mot sånt där och har aldrig varit hos något medium eller liknande, men var ändå öppen för idéen och tyckte att det skulle bli intressant. Man fick gå in en och en och alla fick en kvart var. När person efter person kom ut efter rummet helt skakade och omtumlade så började jag faktiskt också bli nervös inför min tur. Kan ha och göra med att jag hade druckit några glas bubbel också.
 
Anyway, till slut var det min tur och jag fick gå in hos en av spådamerna. Vi satt mitt emot varandra med ett bord emellan oss med ett doftljus och en kortlek på. Hon frågade om att jag ville ställa några frågor till henne (alltså om mitt liv), eller om hon bara allmänt skulle presentera vad hon såg i mitt förflutna samt i min framtid. Jag valde det senare.
 
Jag måste säga att om jag var skeptisk till sånt här innan så vart jag ännu mer skeptisk efter.. Hon började med att säga "jag känner att du har mått lite dåligt på sistone. Du har varit med om ett uppbrott?" Då sa jag "nääee...?"  Hon "okej. Jag ser nu att du har varit med en och samma kärlek länge." Jag "näääe inte det heller.. " Sen så sa hon att hon ser att jag har haft ett tufft liv och varit med om mycket. Inte vad jag vet? Haha.
 
Sen så la hon upp några kort som symboliserade döden, och några som var helt blanka. Hon ba "det betyder INGENTING".. Nehe??? kände mig inte särskilt frälst direkt. Vadå ingenting?! hahah... Döden och ingenting. Det är mitt liv det =)
 
Malin var inte heller helt övertygad när hon kom ut, till henne sa hon att hon har en herre i sig (eller runt sig?) som heter Lars-Erik. När jag tänker efter så känns Malin lite som en Larssa!! Eller så kanske hon borde döpa grodan till det =) <3
 
Haha aja. Hursomhelst var det en kul upplevelse som man inte får uppleva varje dag. Jag kanske inte blir stamkund direkt men.