/ Allmänt /

Utvilad.

Hej på eeer.
Hoppas ni har haft en skön helg. Jag själv har tagit det extreeemt lugnt och somnat innan elva varje kväll, hehe. Gud vad tråkig jag är. I fredags efter jobbet gick jag och Emro på till en nyöppnad takbar som som heter Capital, ligger vid centralen. Jättefint ställe! Där var även hans två killkompisar samt två tjejkompisar till dem. Vi drack några glas vin, umgicks och hade det jättetrevligt. Vid nio-tiden skulle alla åt olika håll, så jag och Emro tänkte gå vidare till nåt annat ställe för en drink, men det slutade med att vi istället köpte med oss Mcdonalds och åkte hem till honom och satte på en film i soffan. Hehe.
 
På lördagen vaknade vi utvilade och pigga och åkte in till stan där vi satte oss på ett fik. Vi åt lunch och fikade, sen satt han med datorn och jobbade lite och jag satt med min bok som jag håller på och läser, like a real nerd.
Igår, söndags så blev det ytterligare en lugn dag. Jag åkte hem och fixade och donade hemma, tvättade och städade i mitt sovrum.
På kvällen kom Emro hem till mig i Hässelby och vi åt middag med min familj, sen kom även Nils flickvän Emelie så vi var sex personer kring middagsbordet. Så mysigt!
 
Nu ser jag fram emot nästa helg då det är Bubbles and Brunch på Bergmans, det ska bli askul! Har inte varit ute på länge..
 
 
klänning från Chiquelle