/ Allmänt /

Min sommar.

Visby, Köpenhamn, Malmö, Karlskrona och Spanien. Jag har haft en så bra sommar som har bestått av lite allt möjligt.
 
Visby var Visby - man har alltid roligt där men den här gången blev nog min sista. I alla fall sista vecka 29. Jag har varit där fem gånger nu och alltid haft kul, men nu börjar jag faktiskt känna mig rätt klar. Jag kan inte festa varje dag och varje kväll längre, det är inte värt det att ligga bakis och må dåligt hela dagen efter. Hursomhelst blev detta ett skitkul sista år och jag, Alexandra och Fanny funkade verkligen bra ihop. Såklart tråkigt att Malin blev sjuk och tvingades stanna hemma, men det kommer fler resor.. =)
 
Efter Visby var jag bara hemma i någon dag innan jag åkte till Köpenhamn och mötte Emro. Vi hade ett par mysiga dagar i Köpenhamn och sen Malmö där vi bara strosade runt, åt god mat och myste på hotellrummet. Det sistnämnda blev det mycket av då jag var lite sjuk de dagarna och helst av allt bara ville sova hela tiden, hehe.
 
Efter det blev det några dagar i Karlskrona med släkten. Min moster Lisas man äger några stugor som han har byggt, och varje sommar samlas min familj, mina mostrars familjer och min mormor där i en vecka. Dock råkade jag boka in Spanien just den veckan (så typiskt..), men jag fick i alla fall träffa dem några dagar och det är huvudsaken. Så mysigt var det! 
 
De sista två veckorna av min semester spenderades i Spanien i mamma och pappas lägenhet som de köpte i våras. Lägenheten var SÅ FIN, stor och med värsta utsikten ut över havet och en pool tillhörande. Första veckan var jag där med Jennie, Bebban och Jossan och vi hade så jäkla kul. Dagarna spenderades vid poolen, sen vid halv sex varje dag gick vi upp till terassen, drack lite bubbel och åt chark och bara umgicks. Sen på kvällarna gick ut och åt.
 
Veckan därpå åkte tjejerna hem och Emro kom. Vi hade också en mysig och lugn vecka. Både han och jag hatar sand, haha, så vi var aldrig på stranden utan bara vid poolen. Jag gillar att vara vid stranden om det är kritvit sand, ljust vatten och tomt på folk. Då är det nice. Men att trängas med en miljard barnfamiljer, bli dränkt av stora mörka vågor när man försöker bada och snubbla runt på stenar är inte kul. Hehe.
 
Jag och Emro gjorde ungefär samma sak som jag och tjejerna gjorde, vi hängde i soffan på terassen på eftermiddagarna och gick ut och åt på kvällarna. Det absolut bästa med att vara utomlands är stunden innan man går ut och äter om kvällarna tycker jag. När man sitter på balkongen/terassen i värmen, nyduschad, med ett glas vin i handen och bara umgås och pratar. Det är verkligen så mysigt. Men nu dröjer det tills nästa gång.
 
Nu är jag tillbaka på jobbet och det känns faktiskt helt ok det med. Det värsta är precis innan man ska börja jobba, men så fort man har klarat av första dagen så känns det ändå ganska bra att få göra lite nytta om dagarna igen...