/ Allmänt /

Hej från lunchen.

Igår efter jobbet åkte jag hem en sväng, hämtade kläder, fotade några plagg, och sen åkte jag till Gärdet. På senaste tiden har jag i princip bott hos Emro, vilket är väldigt skönt för det tar bara 10-15 minuter till jobbet och det är nära till stan. Eller det ÄR i stan..
 
Men igår åkte jag först till Malin där vi, plus Jerry och hans kompis åt tacos ihop. Var så hungrig att jag höll på att dö så jag tryckte i mig maten på två minuter, och efter låg vi i soffan och hade matkoma resten av kvällen. Det var jättemysigt att få träffa Malin igen, vi har inte setts på säkert fem-sex veckor då vi båda har varit bortresa och sådär.
 
Sedan åkte jag till Emro där vi satte på en film i soffan, och för första gången nånsin såg vi klart nästan hela filmen. Jag är otroligt kvällstrött och brukar oftast somna tio minuter in i en film, jag är verkligen hopplös. Häromdagen när vi skulle se en film så skulle vi bara ta en liten powernap först, för vi båda var så trötta efter dagen. Klockan var typ 20:00. Tyvärr så vaknade inte jag något mer den kvällen, utan istället sov jag i ett streck fram tills halv sju dagen efter. Haha. Jag är som en stor bebis...
 
Bild från Malins blogg :)