/ Allmänt /

MVMT Watches

Fick hem den här klockan för ett tag sen från MVMT watches, och jag älskar den! Jag älskar alla smycken som är ENKLA, och det som gör den här finast är att själva uret är pärlemo-aktigt. =)Tror fortfarande rabattkoden gäller (Majacramne), och då får man 10 % av på sitt köp.
/ Allmänt /

:)

Är så glad att E har kommit in mitt liv, och jag känner redan att han har blivit en sån stor trygghet för mig även om vi inte har känt varandra länge. Han är en så omtänksam, fin, rolig, charmig, smart människa och jag älskar att vara med honom.
Jag litar på honom till 100 procent och jag vet att han aldrig skulle göra nåt för att såra mig, för han vill bara vara med mig, och han vill bara mitt bästa, och så har jag faktiskt aldrig känt med en kille förut. Det är verkligen en skön känsla! Att bara få vara glad och trygg och inte gå runt och vara orolig att något ska hända. Det är så det ska kännas tycker jag.
 Sen är han ju inte så tråkig att titta på heller.. =)
/ Allmänt /

Lite av varje

Heej vänner!
Som vanligt är jag sämst på att uppdatera. RIP those Days som jag var inne här varje dag och skrev.. Nu är det så mycket annat som ska hinnas med och bloggen får helt enkelt komma i andra hand.
 
Hoppas ni har haft en bra helg i alla fall, det har jag. I fredags blev det Aw med några av mina tjejkompisar, och några av Emros killkompisar. Det var ju världens sommarväder och det var så mysigt att sitta ute i solen med ett glas rosé och bara umgås. Vi satt på ett av de uteställena som ligger vid Strandbryggan, jättemysigt där tycker jag. När det är varmt och fint väder alltså. Efteråt drog vi en stund till Hallwylska, och sedan till Nosh and Chow.
 
I lördags var det Bubbles and Brunch, och vi började ett gäng tjejer på Malins utegård innan vi åkte till Bergmans där det hölls den här gången. Jättekul var det! Efteråt kom Emro och hämtade mig och jag låg i magknip i soffan resten av kvällen, ingen aning om varför. Så så rolig var min lördagskväll. Men det var mysigt ändå, vi låg i soffan och kollade på film och åt mackor..
 
Nu ska jag hem till Emro där han och hans brorsa är, han bror ska bo hos honom i fyra månader då han ska plugga på SU den här terminen. Det kommer bli lite trångt i Emros tvåa de kommande månaderna hehe, men vi får göra det bästa av det helt enkelt!! Ska i alla fall bli kul att träffa hans bror, som jag aldrig har träffat förut. Hoppas han gillar mig..