/ Allmänt /

Godnatt Sverige.

Busy Busy! Nu har jag precis skrivit klart en essay som ska in imorgon och nu ska jag, Simone och Anna ner till stranden i några timmar. Har inte varit där på typ en vecka och det känns som att det var sjukt längesen haha. Man blir lite bortskämd här borta. 
 
Los angeles i helgen var iallafall awesome. I fredags när jag och Anna kom (Linnea kom senare) så var vi först på ett möte på en agentur. Det var en modellscout som kom fram till mig i Santa Barbara för nån vecka sen, och han frågade om jag var intresserad av att komma på möte på deras kontor. Jag kollade självklart upp agenturen innan, att den var seriös och så, så att det inte skulle stå nån äcklig gubbe i en källare och vänta på mig när jag kom fram typ haha. När jag och Anna kom dit så fick vi sätta oss och vänta, jag fick fylla i massa papper ang tidigare erfarenhet (dvs ingen haha), hårfärg och ögonfärg och ni vet allt sånt där. Sen fick jag träffa en booker. Hon tog alla mina mått, och sen fick jag ta lite polarodier i bikini. Skitstelt. Jag gillar inte ens när folk tar kort på mig hehe. Men ja, sen fick jag sätta mig ned och prata med en kille, och han att sa de måste skicka ut mina polaroider till klienter för att se vad de säger, men att de mest största sannolikhet vill representera mig. Kul!! Problemet är att jag är här på ett studentvisa, så i sånna fall måste jag ansöka om working approval och det är tydligen en sjukt svår och lång process. Så det ser mörkt ut för min lilla modellkarriär. :) Tror inte jag kommer orka söka ens, men det var ändå en kul grej! Får se hur jag gör. 
 
I alla fall. På fredagkvällen var vi på Hyde, det är typ den bästa klubben i La på fredagar. Hade skitkul även om det blev lite väl många shots. På lördagen låg vi hemma i huset (som vi bodde i på fredagnatten) heela dagen, vi var helt döda. Lite synd, hade velat åka till Malibu men vi var helt enkelt inte i stånd för det den dagen. På kvällen däremot gjorde vi oss i ordning och drog till 1OAK. Älskar det. Det enda som suger är att alla klubbar stänger 02, vilket är segt för det är precis då det har börjat dra igång. Efter det drog vi på nån efterfest i Beverly Hills men det var inte speciellt kul. 
 
Det var iallafall en kul helg overall men alltid lika skönt att komma tillbaka till SB. I helgen blir nog en liten tripp dit igen, får se.
 
/ Allmänt /

Los Angeles

Helt slut efter den här helgen.. Skriver och berättar sen. Nu ska jag sova🙏🏼
Rodeo Drive

söta Anna 


Nya kärran

Hehe smygbild på Kendall/ Allmänt /

Midterms

Idag har större delen av dagen spenderats på stranden med psykologiboken. ÄLSKAR min social psychology class. Tycker den är sjukt intressant. En av få lektioner (ever) som jag verkligen sitter och lyssnar uppmärksamt från början till slut hela lektionen varje lektion, händer ändå inte så ofta... Sen är min lärare, Kimberley, så himla bra också. 

Imorgon har jag mitt första midterm i just det ämnet, känns helt ok. eftersom att det egentligen inte spelar nån större roll vad jag får för betyg här borta (de räknas ju ändå inte i Sverige) så länge jag blir godkänd så har jag inte så stor fokus på det. Bara jag lär mig saker och känner att det är kul och intressant. 
Jag har inte insett förrän nu hur mycket jag saknat att LÄRA mig saker. Har iförsig lärt mig sjukt mycket under tiden jag jobbat hemma, men på ett annat sätt.