/ Allmänt /

Hejdå NY

Har haft de bästa dagarna i Ny. Planen var ju att jag bara skulle stanna en dag men kändes så jävla dåligt att åka hem redan på söndag igen så vi bokade en ny biljett och jag åkte hem igår, tisdag, istället. Det blev en dyr historia men så himla värt det. Kändes så bra att träffa mamma och Nils, och även våra nära familjekompisar Cia och Göran med familj. 
Kändes så skönt att få bli lite omhändertagen, och äta BRA mat. Här i Santa Barbara äter jag ju mest korv med bröd, typ... Haha. 
Kändes jobbigt att säga hejdå igår men nu är det ju faktiskt inte lång tid kvar tills jag kommer hem igen, så ska passa på att njuta av den sista tiden i USA. 
/ Allmänt /

05:43 AM.

Just nu sitter jag på flygplatsen i Santa Barbara (världens minsta flygplats typ) och väntar på mitt plan till Phoenix. Ska mellanlanda där och sedan åka till New Yoooork. Så nice. Ska dit i två dagar bara och träffa mamma och Nils som ska vara där en vecka på semester. Väldigt lång flygresa för mig som bara ska vara där i två dagar men det får det vara värt. Ska bli sjukt mysigt att träffa dem, och även våra nära familjekonpisar är där så vi ska käka middag med dem
Imorgon. 

Nu vill jag bara spola fram de kommande timmarna som ska spenderas på planet. SJUKT att det nästan tar lika lång tid för mig, i Santa Barbara, att flyga till New York som det gör för mamma och Nils i Sverige?! Fatta hur stort USA är.. 

Lite bilder från senaste / Allmänt /

Strandhäng i mängder