/ Allmänt /

Bron.

I lördags hade jag, Simone och saga lite vinkväll som resulterade i lite för många glas. Vi var supertrötta igår så då blev det bara film på film hela dagen. Jag har börjat kolla på Bron, en svensk-dansk serie som mamma och Malin rekommenderade. Är helt fast! Det är farligt att kolla på serier, det blir  verkligen ett beroende, iallafall för mig haha.. 
 
Idag ska jag till bibblan och skriva ut lite papper (ska ha redovisning för min klass imorgon. Har typ förträngt det pga nervositet) och sen blir det nog poolhäng. Man märker verkligen att hösten är här nu, det är inte alls lika varmt som innan. Det är typ som en varm svensk vår nu, det går att sola men man måste ligga i lä om man inte vill förfrysa. Men ska inte klaga, det är bra mycket varmare än vad det är i Sverige iallafall!
 
 


 


Var på bio för nån vecka sen och såg nya hungergames, såhär mysig är Santa Barbaras lilla biosalong! 

/ Allmänt /

Tre veckor.

Idag är det exakt tre veckor kvar tills jag åker hem till Sverige. Det känns både bra och dåligt. Kommer sakna att kunna gå till stranden när man vill, filmkvällar med mina roomies, att åka till La på helgerna, palmerna, solen, alla roliga möjligheter som poppar upp, spontanta resor osv.
Men det ska bli så skönt att komma hem till mitt hus(mitt RENA hus, ni ska se vår lägenhet...), min familj, mina vänner, Stockholm, min bil. Känns så skönt att jag kommer hem lagom till jul och sen är det bara några månader tills att det är vår igen. Vintern är inte min bästa årstid direkt, men jag hade ändå inte velat vara utan den. I 1 månad hade det kunnat få vara vinter enligt mig. Hoppas det är snö tills att jag kommer hem. 


 
/ Allmänt /

Att bli nockad av en giraff.