/ Allmänt /

Hej Ernst

Är hamstervakt i en vecka, Otto finns ju tyvärr inte med i bilden längre (may he rest😭) men nu har lilla Ernst kommit! Woho! Jag älskar typ alla djur och hamstrar är medräknade 😅 

Tycker dock Ernst har väldigt dåligt HYFFS som både bet och kissade på mig det första han gjorde. Eller är det en hint tror ni? 

/ Allmänt /

1829


Bild från i lördags, fick nästan nackspärr efter att den togs :) 

Imorgon kommer min ena moster, hennes man och mina små kusiner hit. De ska vara här och fira påsk med oss och jag längtar såå mycket! Det är inte alltför ofta vi träffas, är ju svårt med tanke på att de bor i Karlskrona.. 
Men innan de kommer har jag massa saker att fixa, Bla maassaa papper inför SB i sommar. Fick hem ett kuvert igår med på riktigt typ 25 papper som ska läsas och fyllas i osv så det komme nog ta sin lilla tid. / Allmänt /

Kommentarer som jag har glömt att svara på

Först och främst: tack! Och vad gäller plugget så har jag faktiskt inte riktigt bestämt mig ännu. Men ekonomi och marknadsföring tror jag det blir, sen får jag se vad jag väljer för andra ämnen. Alltså santa Barbara är ju inte direkt VÄRSTA seriösa plugget, åker ju först och främst för själva upplevelsen. Det seriösa pluggandet kommer jag börja med hemma i Sverige sen, men såklart är det meriterande att ha varit utomlands som du säger. 


Min beiga jacka är från Hm!

Min ljusblåa jeansskjorta är från HM men det var läänge sen, är ett sånt där plagg som har legat intryckt längst in i garderoben i flera år som jag har hittat tillbaka till nu:) 


Tack så jättemycket! 
Det är precis som du säger, jag har en konstig relation till mat. Blir ju såklart hungrig som alla andra men jag blir också mätt på väldigt lite, så aa är väl därför.. Hade gärna gått upp några kilo men orkar inte äta så att jag mår illa hela tiden liksom, det är det inte värt.