/ Allmänt /

1623

WOHO!! Fredag!! 
Fick sluta tidigare för det var så lite barn kvar, asskönt för då slapp jag köerna. Var länge sen jag lämnade jobbet och det var så ljust ute fortfarande. Underbart! Älskar att ljuset är på väg tillbaka. 
Om några timmar ska jag till Jennie med några av tjejerna och hänga där, ska bli kul att träffa dem, har inte träffats på typ två veckor haha så vi lär har mycket att prata om 🙌 
Sen imorgon ska jag som sagt på bubbles and brunch men innan dess brunch hos Carro i Sumpan. Ska bli askul!  
/ Allmänt /

2155

Trött efter en lång men rolig dag på jobbet som bestod av möte med autismcenter bland annat. Efter jobbet drog jag direkt till mitt barns mammas salong och färgade fransarna hos henne. Fick presentkort av henne i julklapp, hon är världens gulligaste. 

Längtar asmycket till helgen. På fredag hoppas jag att det blir häng med tjejerna, och på lördag ska jag först hem till Carro på brunch med Malin mf, sen ska vi till bubbles & brunch dagsfest. Dagsfester är alltid roliga så tror det kommer bli kul. 


Ligger förresten och kollar på apornas planet-filmen, lite besviken över att ingen av de personerna jag snapade med svarade på min ovanstående snap...😅 skulle driva men istället blev det jag som fick se dum ut. 

/ Allmänt /

2043


Haft fett tråkigt hela kvällen, verkligen legat och inte gjort nånting. Kollat på bilder från  Seychellerna typ. En dag var vi ju ute i öknen i Dubai och åkte bil. Det var lite läskig för det gick sjukt fort, skumpade jättemycket och lutade åt alla håll och kanter (vi hade en chaufför med licens som körde). Det var skitkul men jag mådde såå illa haha. 
Mamma satt hela resan och ba "du mår  inte illa va?" Och jag ljög och sa nej för orkade inte att hon skulle hålla på. Hon ba "jag sa ju att du inte skulle må illa av det här!! Skönt :)" Mm....😁🔫 men det var ändå en kul grej, trots åksjukan..👆Btw varför blir texten olika stor ibland??? Den bara blir så helt random?